فروش یک عدد PS3 +بازی(در حد آک)

• Thread starter Thread starter HOSΣIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HOSΣIN

کاربر سایت
Rating - 96.7%
29   1   0
با سلام خدمت همگی.

یک عدد PS3 با فریمور 4.11 و 250 گیگ دارم برای فروش.دستگاه کم تر از 30 ساعت کار کرده و کاملا با آک مو نمیزنه.ریجن دستگاه هم پال هستش.

یک عدد هم بازی کیلزون 3 هست که همراه کنسول وتک بفروش میرسه.ریجن 2 و در حد آک و بدون خط و خش و کاور و دفترچه در حد 0 یعنی آک.

قیمت هاتون رو بگید.

قیمت به صورت مزایده قرار میدیم و به بشترین قیمت فروخته میشه.

قیمت کنسول به همراه بازی برای شروع مزایده:630 هزار تومان.

بازی تک:پیشنهادات خود رو بگید.ولی 30 میزارم.(مزایده

قیمت کنسول تک:600 هزار تومان (مزایده)

دلیل فروش: وقت نداشتن برای بازی کردن .

پیشنهادات خودتون رو مطرح کنید یا پ.خ بزنید.فروشنده ی پایه ی پایه هست.با خریدار واقعی راه میام هر چقدر بخواد.

Attachments

• IMG_0640.JPG
    IMG_0640.JPG
    80.6 KB · مشاهده: 13
  • IMG_0641.JPG
    IMG_0641.JPG
    54.1 KB · مشاهده: 8
  • IMG_0642.JPG
    IMG_0642.JPG
    68.4 KB · مشاهده: 22
  • IMG_0643.JPG
    IMG_0643.JPG
    71 KB · مشاهده: 25
آخرین ویرایش:
پایه رو ببر بالاتر دیروز لباف بودم چیزی شنیدم که فقط تو سال 2006 شنیده بودم / روزای اول ریلیز کنسول/
ps3 = 1000000

مثلا چند خوبه؟من تو این کارا نیستم حقیقتاً.

---------- نوشته در 12:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:54 PM ارسال شده بود ----------

پس چون دوستمون گفتن که 30% باید کم کنیم.قیمت پایه میشه 700 تومن ولی بازم پیشنهادات خودتون رو مطرح کنید پایین تر هم میدم.

---------- نوشته در 12:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:56 PM ارسال شده بود ----------

دوستان با خریدار محترم راه میام در حدی که بشه و بخواد.از دستتون میره.این قیمت رو نمیشه دسته دو هم پیدا کنید.من راه میام.تا هر چند که بشه میام پایین.

!!!!
PS3 320G کپی خور 760 تومنه.
اولا که تاپیک خرید زدخ 800 و خرده ای بعدشم
مهم نیست عزیزان من.من قیمت رو همینجوری گذاشتم.گفتم که پیشنهاداتتون رو مطرح کنید.بنده هم تا جایی که بشه، تخفیف برای خریدار محترم قائل میشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or