Captain_Black کاربر سایت Rating - 100% 26 0 0 Jun 24, 2012 #1 سلام دوستان PS Vita با رم 4 گیگ به فروش میرسه. کنسول هیچ فرقی با آکبندش نداره.فقط باهاش MK رو بازی کردم الان هم نیاز مالی دارم. نکته ی قابل عرضی نیست Attachments IMG_1051.jpg 139 KB · مشاهده: 103
سلام دوستان PS Vita با رم 4 گیگ به فروش میرسه. کنسول هیچ فرقی با آکبندش نداره.فقط باهاش MK رو بازی کردم الان هم نیاز مالی دارم. نکته ی قابل عرضی نیست
Captain_Black کاربر سایت Rating - 100% 26 0 0 Jun 24, 2012 #3 نوشته شده توسط ™CoNoR=: قیمت؟آخره آخرش خود کنسول رو تنها چند میدی؟ بیشتر... رفیق کنسول هیچ چیز اضافه ای باهاش نیست فقط یه رم 4 هست که میخوام با خود کنسول بدم.قیمت هم تا شب اعلام میکنم.کلا 1 ماه هم کار نکرده
نوشته شده توسط ™CoNoR=: قیمت؟آخره آخرش خود کنسول رو تنها چند میدی؟ بیشتر... رفیق کنسول هیچ چیز اضافه ای باهاش نیست فقط یه رم 4 هست که میخوام با خود کنسول بدم.قیمت هم تا شب اعلام میکنم.کلا 1 ماه هم کار نکرده
Irisviel Ackerman کاربر سایت Rating - 100% 4 0 0 Jun 24, 2012 #5 نوشته شده توسط mr.bears: ریجنش چی هست؟ بیشتر... دوست عزیز تو عکس معلوم هست که! ریجن پال(2) هست.