فروش یک عدد کارت گرافیک XFX 8800 GTS 320Mb

• Thread starter Thread starter Intel
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Intel

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام.
یک عدد کارت گرافیک XFX 8800 GTS 320mb مدل G80 A3 Revisionهست یعنی Gpu های مدل 8800 Ultra که قابلیت اورکلاک خیلی بالایی دارند. که خنک تر و بهتر از مدل A2 هست به بالاترین قیمت به فروش میرسه. گارانتی سازگار ارقام هست. کارت مدت زیادی کار نکرده. همچنین اگر نیاز به اورکلاک این کارت دارید میتونم تا 680 مگاهرتز برای هسته و ... برای فرد اورکلاک کنم. کارت کاملا سالم هست و هیچ ایرادی نداره. دفترچه و جعبه و همه وسایل هم همراهش هست. قیمت پایه هم 195 تومنه که در مقابل قیمت نو این کارت خیلی به صرفه تر هست. دلیل فروش هم نیزا به پول هستش...
دوستانی که مایل به خرید این کارت هستند pm بدند و یا با آیدی یاهو : mohardware تماس بگیرند.

شما دلیل و مدرک بیار که اینجوریه.
درباره ی چیزی که نمیدونی اظهار نظر نکن.
9600GT از 9600GSO قویتره.
8800GT از 9600GT قویتره.
8800GTS از 8800GT قویتره.
الکی اطلاعات غلط به مردم نده.
اصلا این دو کارت قابل مقایسه نیستن که بخوایم در موردش بحث کنیم.
حالا اگه 9600GT رو میگفتی یه چیزی. ولی این کارت...:laughing:
در ضمن سعی کن نوع حرف زدنت رو تو پستات تغییر بدی. یه دفعه دیدی بن شدیا!
چی شد نظرت عوض شد؟!؟!:laughing::laughing:
دقیقا!
حیلی خوشم میاد وقتی وحید میخواد جلوی چند تا بنداز یا آماتور رو بگیره:دی

آقا وقتتو حروم نکن...وقتی یکی انقدر احمقه واسه ی پولی که میخواد بده انقدر ارزش قائل نیست که بره یکم تحقیق کنه,یکیم میاد با هزار تا منت و کلک کارتشو میندازه...2 طرف هم راضین:دی چه ارزشی داره وقت رو حروم کرد؟
البته من موافقم باهات استاد...اگه دوست داری بحث رو ادامه بدی بده من هم لذتش رو میبرم:دی ولی کلا این دسته آدمهای عضو در اینجا اینجورین که میخ آهنیه توی مغزشون فرو نمیره...یه سری هم حتی از حرفهات سر در نمیارن و میخوان خود شیرینی کنن...
از کم کردن روی این نادانان توسط شما لذت میبرم و هر گونه بی احترامی و بی منطقی نسبت به پستت کنن باعث بن شدنشون میشه:دی
در هر حال خیلی چاکریم:clover:
الان داری طرفداری Rax رو میکنی؟!؟!:eek::confused: من به انداختن و این حرفا کاری ندارم!! ولی چجوری میشه 9600gso از 8800gts قوی تر باشه؟!؟:eek:!

چی شد نظرت عوض شد؟!؟!:laughing::laughing:

الان داری طرفداری Rax رو میکنی؟!؟!:eek::confused: من به انداختن و این حرفا کاری ندارم!! ولی چجوری میشه 9600gso از 8800gts قوی تر باشه؟!؟:eek:!
یه بار پست های قبل رکس رو بخون,اگر کمی منطق و فهم داشته باشی میبینی...
پ ن: چه همه استاد سخت افزار شدن!

جناب آقای Rax من کلاهبردارم میخوام کارتممو به این قیمت بفروشم نمیدونم ارتباطش به شما چیه؟!
من دزد و کلاهبردار فقط این وسط وقتی شما خریدار نیستی میخوام بدونم این قیمت به شما ارتباطی داره که میگید فلانه و به قول معروف خودتون رو اینقدر به زحمت میاندازید؟!
من یه خواهشی که کردم اینکه آقا اگه خریدار نیستید پست ندید. ولی حیف که شعور در اون حد نیست که معنی این حرف رو درک کنید...
از همه دوستان هم ممنونم. فعلا 2 تا خریدار هستند دارم باهاشون مذاکره میکنم...

آقا این خز بازی ها چیه کل کل میکنید من نفهمیدم اصلا من میخوام کارت بخرم هرچی میبینم همش کل کل

آقا من خریدارم مشخصات کامل کارت و شرایط خرید رو پی ام کنید + تلفن

در ضمن فقط تو تهران خرید میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or