فروش یک عدد کارت گرافیک 7300 جی تی

• Thread starter Thread starter marat
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

marat

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
با سلام
کارت گرافیک 7300 جی تی گیگا فروخته می شه ... همون که عکسش هم بازی xpand raly به همراه بازی هستش .سالم سالم و حدود شش ماه کار کرده و فکر کنم هنوز گارانتی داشته باشه
دلیلش هم خرید کارت گرافیک سری بالاتر هستش ...
قیمت پایه : 45 تومن

دوست عزیز mr hitler اولا اینکه قیمت این کارت 70 تومن نیست بلکه 80 تومنه ...دوما این قیمتی که شما گفتید همون قیمتیه که فروشنده ی دغل باز می خواست از من بخره اونم تو زیر پله ی پاساژ ایران ...من گفتم بیام این کارت گرافیک که تو آخرین روزای سال قبل خریدم و به بچه های همین سایت بفروشم اونم بدون واسطه وگرنه خودت بهتر می دونی که مغازه دار 40 می خره و چند می فروشه .
...
آقا رضا نهایتا تا یکشنبه صبر می کنم و جواب نهایی رو می دم ...کسی با قیمت بالاتر نخواست تقدیم به شما

تنها کمکی که در مورد عکسش می تونم بکنم این لینکه که عکس کارت و جعبه شو زده ...gigabyte xpand rally
http://images.google.com/images?q=geforce+7300+gt+gigabyte&svnum=10&um=1&hl=en&start=20&sa=N&ndsp=20

باور کنید قیمت رو دارم خیلی خوب می دم ....سایت رایان صبا قیمت رو با تخفیف زده 88 تومن!
فعلا هم کارت تا الان تعلق گرفته به آقای mr hitler
تا یکشنبه که ببینیم چی پیش می آید و بالاخره مال کی می شود.
...
البته اگه لینکش درست کار کنه!
gigabyte-geforce-7300gt-256mb-pcx.jpg

...
این بالایی هم هست البته اگه درست کار کنه ...ببخشید از اینکه زیاد وارد نیستم.

دوستان من احتمالا دوشنبه برای خرید کارت گرافیک جدید به بازار ایران خواهم رفت ... دوستان لطف کنند قیمت نهایی شون و اینکه آخر تمایل به خرید دارند یا نه را اعلام کنند...
تا الان سه نفر خواستند.

من از mr hitler هم وضعم خرابه. کارت من 5200 128MB هست باز مال اون 6200 .
بده به من 50
میگم راستی شما این همه سر این کارته دارین رقابت می کنین، دقت کردین که این کارت AGP هست یا نه؟ خو وقتی تو 5200 داری، اگه اون 7300GT ـــه PCI-e باشه که اصلاً به دردت نمیخوره که :biggrin1: هائوون؟

53 تومن.. گرچه بالای این قیمت هر چی فکر میکنم نوشم نمیرزه.. اگه میخوای فوری بفروشی پی ام بزن امروز فردا من باید 1 کارت بخرم..

دوستان کارت همانطور که معلومه pci هستش ... فقط دوستان لطف کنن بگن تو کدوم شهر هستن!!چون اگه تهران باشه خیلی بهتره چون شهرستان زیاد به دردسرش نمی ارزه که بخوایم پست کنم و وسط راه مشکلی پیش بیاد و شرمندگیش برای من بمونه ...
من قطعا فردا کارت رو خواهم فروخت و مهمترین شرطم هم اینه که کارتی رو که میخوام بفروشم حضورا تقدیم شخص مورد نظر کنم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or