با سلام خدمت دوستان عزیز . من یک عدد مودم ADSL دارم که به دلیل خرید وایرلس میخوام اون رو بفروشم البته 2 ماه هست خریدم فاکتورش رو هم دارم . یک کارت شبکه هم هست که سالمه سالمه با cd نصب .
مودل مودم این هستش : ETH 3115
قابلیت ها : 1.دارای کارت شبکه داخلی . 2. اتصال به هر نوع سیستم عامل از جمله Linux و Windows است 3.قابليت کارکرد بصورت DHCP سروريا کلاين 4.قابليت تنظيم در دو حالت Bridge و 5.قابليت تنظيم از طريق کنسول وب !!
داراي يك پورت سازگار با استاندارد 10/100Base-TX !!! و قابلیت تنظیم از راه دور
مدل کارت شبکه : D-link DL10030b
قابلیت ها :یک عدد سوکت اضافی وای - سی - ال !!!!! که فوق العاده برای سرعت شما تاثیر گذار است
قیمت ها : مودم رو 35 تومن اما بازم راه میام تو قیمت ! . کارت شبکه هم با اون سوکت اضافی توی بازار 25 تومن قیمتشه اما من میدم 13تومن بازم اگر خریدار هستین تو قیمت این هم راه میام باهاتون !
در ضمن اگر توی تهران هستید اول با پیک میارن بعد شما پول رو تحویل بدید به یارو
:biggrin1:
یا علی مدد !
مودل مودم این هستش : ETH 3115
قابلیت ها : 1.دارای کارت شبکه داخلی . 2. اتصال به هر نوع سیستم عامل از جمله Linux و Windows است 3.قابليت کارکرد بصورت DHCP سروريا کلاين 4.قابليت تنظيم در دو حالت Bridge و 5.قابليت تنظيم از طريق کنسول وب !!
داراي يك پورت سازگار با استاندارد 10/100Base-TX !!! و قابلیت تنظیم از راه دور
مدل کارت شبکه : D-link DL10030b
قابلیت ها :یک عدد سوکت اضافی وای - سی - ال !!!!! که فوق العاده برای سرعت شما تاثیر گذار است
قیمت ها : مودم رو 35 تومن اما بازم راه میام تو قیمت ! . کارت شبکه هم با اون سوکت اضافی توی بازار 25 تومن قیمتشه اما من میدم 13تومن بازم اگر خریدار هستین تو قیمت این هم راه میام باهاتون !
در ضمن اگر توی تهران هستید اول با پیک میارن بعد شما پول رو تحویل بدید به یارو
:biggrin1:یا علی مدد !