فروش یک دستگاهxbox Slim 9504

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
Rating - 100%
1   0   0
فروش یکدستگاه xbox Slim 9504 + لوازم جانبی

با سلام خدمت دوستان گل و عزیز

یک دستگاه دارم که ماه پیش با قیمت 490 تومان خریدم مدلش هم slim با درایور 9504 کپی خور شدست با هارد 4 گیگ
نمیشه گفت اکبند ( چون اگه چسب کارتون باز شد میشه دست 2 ) سر جمع 7 الی 8 ساعت باهاش بازی کردم ( تا حالا هم لایو نرفتم باهاش همون 1 ماه مجانی رو داره هنوز
لوازم جانبی هم خریدم براش مثل 1 دسته اضافی و دوتا باطری شارجی هر کدم 25 تومن پول دادم براش دوتاش 50 تومن و یک هارد 250 گیگ به قیمت 120 تومان خریدم
همهی اینا با هم به فروش میرسد

دوستانی که اهواز هستن میتونن دستگاه رو ببینن و از سالم بودنش مطمئن بشند

اسپم هم ازاد :d

یه 12 تا بازی هم دارم که هر کدومشون 2 تومن خریدم و به قیمت هزار تومن میفروشم تا دقایقی دیگه تصاویر بازی ها هم میذارم

تصاویر
http://www.pic.iran-forum.ir/images/j7clq5riejqd09re6cn.jpg
http://www.pic.iran-forum.ir/images/9n4gx6wfr5vwp9n5mzvl.jpg
http://www.pic.iran-forum.ir/images/dny9we79p0v7atc5scx7.jpg
http://www.pic.iran-forum.ir/images/fkam83n0pv4ggxf9dt4c.jpg

ویرایش
http://www.pic.iran-forum.ir/images/s0hm8h7ll4y5z7wpaz0j.jpg

تصاویر بازی ها

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

قیمت کنسول رو میذارم 390
قیمت وسایل جانبی هم میذارم 160

جمعا با وسایل جانبی میدم 500 تومان خواهشا چونه هم نزنید :d
;;)

آخرین ویرایش:
من تو اکثر تاپیک ها up میکنم 390 برای کنسول عالیه ولی من همه رو با هم میخوام و 550 یکی زیاده(میتونم یه الایت با کلی لوازم جانبی بخرم 450 البته دسته دو)
Up.............

من تو اکثر تاپیک ها up میکنم 390 برای کنسول عالیه ولی من همه رو با هم میخوام و 550 یکی زیاده(میتونم یه الایت با کلی لوازم جانبی بخرم 450 البته دسته دو)
Up.............
بازم ممنون از اپ

خوب شما بگو چند میخوای تازه اگه به پستهای بالا هم نیگاه کنی گفتم 12 بازیهم باهاش مجانی مدهم پول بازیها کلا 24 تومن میشه که پیش کش

حالا شما چه قیمتی مد نظرت هست اعلام کن بینیم چیه ؟

من که میگم یا پول پست رو خودت بده یا نصف نصف که به خریدار فشار نیاد(بازم میگم550زیاده)در ضمن اون 12 تا بازی رو الان بدی مغازه 1000 هم ازت نمیخرن پس مجبوری با دستگاه بدیش بره
up......

والا من جرات نمیکنم قیمت بگم الان یه نفر دیگه میاد میزنه تو سره قیمت من کلی ضرر میکنی خودت یه تجدید نظری کن برو در مغازه بگو من اینا رو دارم چند میخری هر چه قدر گفت بیا بگو

والا من جرات نمیکنم قیمت بگم الان یه نفر دیگه میاد میزنه تو سره قیمت من کلی ضرر میکنی خودت یه تجدید نظری کن برو در مغازه بگو من اینا رو دارم چند میرخی هر چه قدر گفت بیا بگو
شما شماره تماست رو بده تا قیمت نهایی رو برای SMS کنم .

من اینطوری حساب کردم:
دسته اضافه رو با دستگاه بده بره:dباطری و شارژر هر دوش 40 تومن:dهارد 90 تومن:dاونطوری که من حساب کردم با تخفیف و مالیات غیره میشه 500 که فکر نکنم برات بصرفه:p(البته بازی ها هم همونطور که گفتم مجبوری بدی بره با دستگاه:d)
up....

من اینطوری حساب کردم:
دسته اضافه رو با دستگاه بده بره:dباطری و شارژر هر دوش 40 تومن:dهارد 90 تومن:dاونطوری که من حساب کردم با تخفیف و مالیات غیره میشه 500 که فکر نکنم برات بصرفه:p(البته بازی ها هم همونطور که گفتم مجبوری بدی بره با دستگاه:d)
up....

باشه چون خیلی پول لازمم 500 بهت میدم شماره تماست رو برام PM کن

محمد جان دیگه حالا میل با خودته منم خودت خوب میدونی دارم خیلی زیر قیمت میدم درسته این دستگاه دسته دو حساب میشه اما خدا وکیلی 7 ساعت بیشتر باهاش کار نشده اصلا وقت بازی کردن رو ندارم اون 12 تا بازی رو هم که مبینی کلا 2 تاش رو بازی کردم یه RDR و کمبت
حالا دیگه میل با خودته ! هر چی صلاح میدونی انجام بده.
تازه قراره در اینده جی تگ هم براش بیاد.

درسته ولی اون 4 ماه لایو داره 104 تا بازی و کلی چیزه دیگه برای الایت که خیلی وقته جی تگ اومده(تازه تو یاهو باهاش چونه زدم برای 450 هم آوردمش)در کا من میخوام ایکس باکس بخرم و فرقی هم نمیکنه چی باشه(فقط مشکی باشه:D)

درسته ولی اون 4 ماه لایو داره 104 تا بازی و کلی چیزه دیگه برای الایت که خیلی وقته جی تگ اومده(تازه تو یاهو باهاش چونه زدم برای 450 هم آوردمش)در کا من میخوام ایکس باکس بخرم و فرقی هم نمیکنه چی باشه(فقط مشکی باشه:D)
آقا محمد آقا صابرخیلی خوب دارن اسلیم رو حساب شما میکنند وشما به خاطر 50 تومن میخوای بری elite بگیری در ضمن هاردش هم که 250 هست .
هر جور که خودتون مایلید ولی این قیمتی که دارن حساب شما میکنند خیلی خوبه
در ضمن این الایت که دیگه با روش قبلی jtag نمیشه چون داشبردش اپدیت شده:d

• Like
Reactions: Saber
آقا محمد آقا صابرخیلی خوب دارن اسلیم رو حساب شما میکنند وشما به خاطر 50 تومن میخوای بری elite بگیری در ضمن هاردش هم که 250 هست .
هر جور که خودتون مایلید ولی این قیمتی که دارن حساب شما میکنند خیلی خوبه
در ضمن این الایت که دیگه با روش قبلی jtag نمیشه چون داشبردش اپدیت شده:d

خیلی ممنون
دوستان هنوز میتوانند برای خرید اقدام کنند

---------- نوشته در 01:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:31 PM ارسال شده بود ----------

من 320 ميخرم 1 دسته هم ماله خودتخواستي خبرم كن 09364776152تهران
قیمت کنسول 390 هست درضمن کنسول 4 گیگ هست ها اگه خواستی اعلام کن

---------- نوشته در 02:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:36 PM ارسال شده بود ----------

up.................

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or