فروش یک دستگاه Xbox 360 همراه با مموری کارد

Mamad Metal

کاربر سایت
Rating - 100%
14   0   0
سلام بچه ها

من میخواهم دستگاه xbox 360 خودم را مدل Core همراه با مموری کارد 64 MB بفروشم

دستگاهم را از 11 شهریور سال 1386 خریدم و روزی هم بیشتر از 3 ساعت بازی نکردم و ماه رمضان هم اصلا بازی نکردم چون خونه نبودم و برای دانشگاه و یه سری کار کرمان بودم

قیمت کنسول : 350

قیمت مموری : 50

دلیل فروش هم نیاز داشتن به پول برای شهریه دانشگاه

اگر موافق خرید شدید با ای دی M_ppgame در یاهو مسنجر تماس بگیرید .

سلام بچه ها

من میخواهم دستگاه xbox 360 خودم را مدل Core همراه با مموری کارد 64 MB بفروشم

دستگاهم را از 11 شهریور سال 1386 خریدم و روزی هم بیشتر از 3 ساعت بازی نکردم و ماه رمضان هم اصلا بازی نکردم چون خونه نبودم و برای دانشگاه و یه سری کار کرمان بودم

قیمت کنسول : 350

قیمت مموری : 50

دلیل فروش هم نیاز داشتن به پول برای شهریه دانشگاه

اگر موافق خرید شدید با ای دی M_ppgame در یاهو مسنجر تماس بگیرید .
الان قیمت Xbox360 Core نو و آکبند 310 تومان هست و قیمت مموری 64 نو هم 40-45 تومان.
دیگه core ntsc/uc که نایاب هست رو می دن 330 تومان.

با سلام

من يك دستگاه xbox360 براي فروش دارم . اين دستگاه فقط 2 ماه كار كرده و كاملا نو هست . از ابتدا با متد x-clamp replacement و 12 ولت كردن مشكل حرارتي رو بر طرف كردم .اگر حرفه اي باشيد ميدونيد كه اين دو متد تنها راه نجاتيه كه در تمام فروم هاي خارجي براي xbox360 تاييد شده و اين كار توسط گروه nextgen روي دستگاهم انجام شد .
من اوايل ماه رمضان همين امسال به قيمت كلي 480 هزار تومان از تهران فروشگاه nextgen تهيه كردمش ( البته با هزينه x-clamp و 12 ولت شدن فنها ) قيمت پايه من براي دستگاه 390 هزار تومان هستش و هر كسي كه يه كنسوله سالم بخواد اين بهترين فرصت و مي تونه از اين بابت مطمئن باشه .

براي تماس با من ميونيد با شناره زير تماس بگيريد :
09153035808

موفق باشيد
فريدون

الان قیمت Xbox360 Core نو و آکبند 310 تومان هست و قیمت مموری 64 نو هم 40-45 تومان.
دیگه core ntsc/uc که نایاب هست رو می دن 330 تومان.
سلام
من یه 360 core میخوام همون قیمت 310 تومان شما یه لطفی کن آدرس فروشگاهشو بده تا تهیه
کنم چون از چند جا پرسیدم قیمتهاش خیلی بالا بود مثل 360 تومان 400 تومان و.......
خیلی ممنون میشم اگه جواب بدید.
با تشکر

سلام
من یه 360 core میخوام همون قیمت 310 تومان شما یه لطفی کن آدرس فروشگاهشو بده تا تهیه
کنم چون از چند جا پرسیدم قیمتهاش خیلی بالا بود مثل 360 تومان 400 تومان و.......
خیلی ممنون میشم اگه جواب بدید.
با تشکر
www.partogames.com
www.nextgen.ir

به این دوتا یسر بزن.
کنسول core هم هیچ جا 400 تومان نمی دن. احتمالا شما premium سوال کردی.

سلام
آقای مدیر سایت من از فروشگاه next gen پرسیدم گفت 360 core ntsc/j قیمتش 350 تومان هست . فروشگاههای دیگه هم که شماره تلفن نداشتن و فقط آدرسشون بود(من هنوز فرصت نکردم به اونها سر بزنم) . البته قیمتها به گفته ی فروشنده کاذب بود ولی کی میاد پایین خدا میدونه .

سلام
آقای مدیر سایت من از فروشگاه next gen پرسیدم گفت 360 core ntsc/j قیمتش 350 تومان هست . فروشگاههای دیگه هم که شماره تلفن نداشتن و فقط آدرسشون بود(من هنوز فرصت نکردم به اونها سر بزنم) . البته قیمتها به گفته ی فروشنده کاذب بود ولی کی میاد پایین خدا میدونه .
شاید قیمت ها تو این یکی دو هفته بالاتر رفته باشه چون من از قیمت بازار اطلاع ندارم. ولی تا قبل از اون این قیمتی بود که گفتم. بهترین کار اینکه یه روز وقت بزاری بری توپخونه یا پشت شهرداری و از مغازه های مختلف قیمت بگیری. اونجا می تونی قیمت مناسب پیدا کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or