فروش یک دستگاه psp slime از japon برام اومده

mahmood2020

کاربر سایت
Rating - 0%
0   1   0
من یه اسلیم گرفتم 245 از japon برام اومده چون اینجا کلاه بردار زیاده گرفتم 245 یه یو ام دی هم گرفتم 40 خواستی 245 میدم یعنی یو ام دی اشانتیون کارکردشم 48 ساعت هستش چون فقط می خواستم سایلنت هیل و گاد اف وار بازی کنم که هر دو تا رو 2 روزه تموم کردم خواستی خصوصی ÷ی ام بده در ضمن رم 2 گیگ اصل سونی با یه کیفم باهاش

من 4 تا اوردم داداش 3 تاش به فامیلها فروختم همشون ژاپن هستند وسایلشون اما تو چین منتاج میشن و همه مینویسن مد این چین دوست من فقط مدلهای قدیم japon هستند

من یه اسلیم گرفتم 245 از japon برام اومده چون اینجا کلاه بردار زیاده گرفتم 245 یه یو ام دی هم گرفتم 40 خواستی 245 میدم یعنی یو ام دی اشانتیون کارکردشم 48 ساعت هستش چون فقط می خواستم سایلنت هیل و گاد اف وار بازی کنم که هر دو تا رو 2 روزه تموم کردم خواستی خصوصی ÷ی ام بده در ضمن رم 2 گیگ اصل سونی با یه کیفم باهاش

من یه سوال داشتم ... قیمت جهانی psp بین 169$ تا 190$ هست ... شما چه جوری 245 گرفتی ؟
این سوال رو برای این پرسیدم که خودمم می خوام یه دونه بگیرم ...
چون یکی از دوستان اسلیم رو با یه umd بازی و یه umd فیلم و رم یک گیگ داره می ده 235
...
با تشکر

اولا که این ژاپن هستش دومن چون بصورت اورجینال وارد می شه و قاچاقی وارد میشه کرک شده وارد نمی شه بعدش مثل این psp ها درجه سوم نیستش و اک هستش فقط کارکردش 10 ساعت هستش و عیو ام دی عزیز من بستگس داره قیمتش تو خارج که تازه وارد بازار شده باشه یا قدیمی اگه قدیمی ارزون و مثل این دوست شما من دهن دستگاه رو سرویس نکردم که بخوام با این قیمت بالا بفروشم من الان دستگاه نو چینی رو 170 هم نمیگیرم تا برسه به دست دوش 235 من خودم تو کار بازی و دستگاهم 9 سال دوست عزیز همه وسیله ها رو دایی دوستم از ژاپن می یاره برام ضمنا رم من 2 گیگ اصل ژاپن هستش داداش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or