فروش یک برد لانچxbox360(سالم)

Midpoorya

کاربر سایت
Rating - 0%
0   1   0
سلام دوستان
من یدونه برد xbox360 دارم که کاملا سالم هستش و هیچ مشکلی نداره
شاید از خودتون بپرسین آخه چرا داره برد سالم رو میفروشه ؟
حتما دروغ میگه سالمه
ولی راستش این برد قضیه ی طولانی داره
من چندماه پیش می خواستم fwدرایو کنسولم رو آپدیت کنم ولی به دلایلی درایو بریک شد
درایومنم hitachi 78 بود زنگ زدم next gen گفت ردایو 78 آنبریک نمیشه و باید یا یه درایو جدید بخرین یا یه برد جدید ماهم دیدیم برد ارزون تره پس برد درایو رو خریدیم
خلاصه برد از تهران رسید نصبش کردیم رو درایو و با استفاده از فایل بک آپ درایو قبلی سریالش رو درست کردیم و گذاشتیم تو کنسول ولی هرچی بازی می زاشتم بازیها رو اجرا نمی کرد:(
زنگ زدم نکست جن پرسیدم گفت اشکال ازشماره سریال درایو هستش خلاصه بطور کلی مارو نا امید کرد ما هم رفتیم یه کنسول دیگه خریدیم
بعد چند وقت وقت یکی از دوستان بهم گفت که کنسولت درست می شه بیار پیشم تا برات درست کنم خلاصه ما که دیگه حوصله خرج کردن برای این کنسول رو نداشتیم بی خیال شدیم تا چند وقت بعد که نصمیم گرفتم درستش کنم و بفروشمش یکم تو اینترنت چرخیدم و دیدم که بله فقط سریال مهم نیست برای شناسوندن درایو به xbox360 باید اسم درایو و یه سری چیزایه دیگه هم تغییر کنه که متاسفانه نکست جن این هارو به من نگفته بود:(
اومدم درایو رو درست کنم و کنسول رو راه بندازم که دوباره وسط کار pc هنگ کرد و دوباره درایو بریک شد
خلاصه برد اصلی کنسول کاملا سالمه و هیچ گونه مشکلی نداره (چون روش تقریبا بیش تر cooling mode هارو انجام داده بودم و در کل هواشو خیلی داشتم:love:)
x clamp هم نشده
یادم تا آخرین لحظه ها که به live وصل بودم بن نشده بود

الانم چون پول لازم دارم می خوام بفروشمش(وگرنه هرکی جای من بود کل کنسول رو راه مینداخت و بعد با یه قیمت خوب کنسول رو میفروخت)
فایل بکاپ درایو اصلی کنسول هم موجوده
اگه کسی خواست pm بده یا همین جا بگه
فقط قیمت ها معقول باشه
مرسی
موفق باشید

آخرین ویرایش:
سلام دوست خوبم
شما اولا اشتباه کردی برد درایور خریدی چون برای خودتون درست میشد
دوما الانم میشه درستش کرد ;)
خواستی من براتون درست میکنم
لطفا یه قیمت هم میدادی
ممنون