Medusa کاربر سایت Rating - 100% 11 0 0 Jul 15, 2014 #1 درود ریجن 2 قیمت 157 مقطوع کدشم نمیدونم استفاده شده یا نشده از کسی که خریدم نپرسیدم و خودم امتحان نکردم چون بتا دانلود نمیکنم ! با بازی های NFS Rivals و Murdered:Soul Suspect هم تعویض میشه ! تحویل در تهران بصورت حضوری Last edited by a moderator: Jul 15, 2014
درود ریجن 2 قیمت 157 مقطوع کدشم نمیدونم استفاده شده یا نشده از کسی که خریدم نپرسیدم و خودم امتحان نکردم چون بتا دانلود نمیکنم ! با بازی های NFS Rivals و Murdered:Soul Suspect هم تعویض میشه ! تحویل در تهران بصورت حضوری
ezio c کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jul 16, 2014 #2 جناب murdered soul suspect دارم شرایط تعویضتون چطوریاس؟غرب تهران تمایل داشتید پخ بدید Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
جناب murdered soul suspect دارم شرایط تعویضتون چطوریاس؟غرب تهران تمایل داشتید پخ بدید Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
Medusa کاربر سایت Rating - 100% 11 0 0 Jul 16, 2014 #3 نوشته شده توسط ezio c: جناب murdered soul suspect دارم شرایط تعویضتون چطوریاس؟غرب تهران تمایل داشتید پخ بدید Sent from my GT-S7562 using Tapatalk بیشتر... حقیقتش بازی رو فروختم به یکی از بچه های ارومیه ! یکم دیر جواب دادید !
نوشته شده توسط ezio c: جناب murdered soul suspect دارم شرایط تعویضتون چطوریاس؟غرب تهران تمایل داشتید پخ بدید Sent from my GT-S7562 using Tapatalk بیشتر... حقیقتش بازی رو فروختم به یکی از بچه های ارومیه ! یکم دیر جواب دادید !
Medusa کاربر سایت Rating - 100% 11 0 0 Jul 16, 2014 #4 فروخته شد به کاربر Mehrdadx8 و براشون ارسال شد !