ezio c کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Aug 16, 2014 #1 سلام بازی در حد اک هست کاملا مشخصه تعویض و فروش غرب تهران انجام میشه قیمت پرت ندید لطفا و همین طور اسپم هر سوالی بود یا این جا یا پخ بدید ممنون با این بازی ها باشه تعویض میکنم thief metalgear sniper fifa rayman knack nfs spiderman
سلام بازی در حد اک هست کاملا مشخصه تعویض و فروش غرب تهران انجام میشه قیمت پرت ندید لطفا و همین طور اسپم هر سوالی بود یا این جا یا پخ بدید ممنون با این بازی ها باشه تعویض میکنم thief metalgear sniper fifa rayman knack nfs spiderman
ezio c کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Aug 18, 2014 #3 بله تعویض میکنم پ خ دادم Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
Black.Mamba کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Aug 18, 2014 #4 دوست عزیز بازی موجوده هنوز ؟ برای فروش قیمت چقدر هست ؟ ریجن چنده ؟ Sent From My HTC One X Using Tapatalk
دوست عزیز بازی موجوده هنوز ؟ برای فروش قیمت چقدر هست ؟ ریجن چنده ؟ Sent From My HTC One X Using Tapatalk
I imanps3 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Aug 20, 2014 #6 داداش با فیفا عوض میکنی Sent from my GT-N5100 using Tapatalk