با سلام خدمت همه دوستان گلم
همونطور که میبینید باز من تویه بازارچه یکی از تاپ ترین چیزهای خودم رو واسه فروش قرار دادم
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
همونطور که میبینید باز من تویه بازارچه یکی از تاپ ترین چیزهای خودم رو واسه فروش قرار دادم
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
داستان از این قراره که تویه مسابقه یه بازی آنلاین به آدرس : www.speedup.ir تونستم جز 5 نفر اول بشم و برنده یه N9 بشم>:d
گوشی رو از نماینده و مدیر نوکیا تحویل گرفتم و هنوز پلم هست و باز نشده(واسه خریدار واقعی اگه نیاز بود بازش می کنم تا محتوی داخلش رو هم ببینه)
پس اینکه بگید دست دو و... این حرف ها اصلا به فکرتون خطور نکنه
نفر دوم:
نام تیم: لاکیهای نینجا
پروفایل در بازی: http://www.speedup.ir/users/profile/31149
استان - شهر: خوزستان
امتیاز نوکیا: 13790
امتیاز کل: 48480
و قسمت جوایز سایت اصلی :http://www.speedup.ir/pages/award
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
مشخصات گوشی:16 گیگ هست و مشکی
دوربین 8 مگاپیکسلی با کیفیت HD، صفحه تمام لمسی 4 اینچی و سیستم عامل جدید Meego تنها بخشی از قابلیت های این گوشی هوشمند فوق العاده زیباست که با داشتن آن، در جمع دوستان خود متمایز خواهید بود!
لینک مشخصات گوشی در سایت خارجی:
شماره 1 : Nokia N9 - Full phone specifications
لینک مشخصات گوشی در سایت های ایرانی:
شماره 1 : GSMAria.com | نوکيا N9 مشخصات گوشی - Nokia N9 (مشكی 16 گيگابايتي - با گارانتي اصلي نوكيا قیمت: 9,930,000 ریال)
شماره 2 : ̏ Nokia N9˝ مشخصات گوشي موبايل - ̏ Nokia N9˝ Full Specification - GSM.ir
شماره 3 : Nokia N9 - مشخصات گوشی نوکیا ان 9 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
شماره 4 : Nokia N9 - 16GB - گوشی موبایل نوکیا ان 9 - 16 گیگابایت
عکس هایی که از پک آکبند گوشی گرفتم:
خوب قیمت رو می تونید از همین سایت هایی که خدمتتون ارائه دادم ببینید و بازار هم یه نگاهی بندازین
میتونید از این لینک روند تغییر قیمت رو نگاه کنید:نوکيا N9 [آخرین تغییرات قیمت]
مشاهده می کنید که قیمت گوشی داره روند صعودی دارهپیش میره
اما واسه قیمت اصلا نگران نباشید بخاطر اینکه گوشی رو برنده شدم شیرینی خوبی به خریدار می دم و نگران قیمت نباشید
:-*
:-*
آخرین ویرایش: