فروش کینکت 100% تضمینی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

amir0831

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
فروخته شد!

1-کینکت فقط 1ماه کار کرده و خیلی کم استفاده شده .
2- این کینکت تصمینی هست و در صورت هر گونه خرابی و کمی کسری چیزی پول شما پس خواهد داده شد.
3-کینکت همه چیز که کینکت های دیگه داره رو دارد از قبیل اداپتور-جعبه-1بازی ارجینال-دفترچه-و....هیچ چیزی کم نداره.
4-حدود 6-7 بازی هست روش که اصلا قابل نداره و رایگان میدم بهتون.
قیمت : هر کس هر قیمتی رومی خواد اینجا اعلام کنه هر کس پیشنهادش خوب باشه بهش میدم(هر پیشنهادی می خواین بدین)
IMG_1052_320x200_.jpg
IMG_1049_320x200_.jpg

---------- نوشته در 07:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:19 PM ارسال شده بود ----------

----------
up

---------- نوشته در 07:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:21 PM ارسال شده بود ----------

up up up :d

آخرین ویرایش:
برو از محله مموتی اینا قیمت بگیر
اونجا کیلویی 500 تا تکتومن می دن!!!!
ای گرانفروش :دی

خوب پیشنهاد بده گرونه:

---------- نوشته در 07:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:29 PM ارسال شده بود ----------

در ضمن شما برو فروشگاه ها قیمت بگیر

با کارت گرافیک اکبند 9800 GTX تعویض می کنی؟

---------- نوشته در 06:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:31 PM ارسال شده بود ----------

خوب پیشنهاد بده گرونه:

---------- نوشته در 07:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:29 PM ارسال شده بود ----------

در ضمن شما برو فروشگاه ها قیمت بگیر

ملاک قیمت ما در کل ایران محله مموتی ایناست!

اون کارت رو بده به من!!!
"حسن" خطرناکه "حسن" :دی
من اینجا فقط کینکت می فروشم اگه زد سرم اونم بفروشم خبرت میکنم =))

---------- نوشته در 07:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:43 PM ارسال شده بود ----------

up
up up

---------- نوشته در 08:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:54 PM ارسال شده بود ----------

یعنی واقعا کسی کینکت نمیخواد؟!!!!!!!!!!11

up
up
up

---------- نوشته در 11:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:03 PM ارسال شده بود ----------

bala
:D

---------- نوشته در 11:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:04 PM ارسال شده بود ----------

یک پیشنهادی چیزی بدین دیگه:دی

---------- نوشته در 11:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:32 PM ارسال شده بود ----------

پیشنهاد قیمت چیزی !!!!!!!!!!!!

---------- نوشته 08-02-2012 در 12:05 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 07-02-2012 در 11:41 PM ارسال شده بود ----------

شب من خوابم میاد فردا باید برم مدرسه :دی کسی نظری داشت بزاره فردا ظهر خبر میدم

---------- نوشته در 12:11 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:05 AM ارسال شده بود ----------

مگه من قیمت زدم :دی

---------- نوشته در 12:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:11 AM ارسال شده بود ----------

بابا یک قیمتی بزارین ای بابا

عزیزم با چنگیز خان تعویضش می کنی؟؟؟گربه ایرانی هست.2 سالشه

up up up up up up up up:D>:d

---------- نوشته در 03:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:01 PM ارسال شده بود ----------

من فقط 2 ساعت دیگر صبر میکنم اگه پیشنهادی بهتری نبود میدمش همین Asmail

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or