فروشنده فروش کیبورد گیمینگ A4tech Bloody B314 ( فقط 7 روز کار کرده )

• Thread starter Thread starter Inoeex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Inoeex

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
فروش کیبورد گیمینگ

کلید های این کیبورد بسیار نرم با عمر 100 میلیون بار فشار دادن، دارای 9 کلید اضافی برای برنامه های تنظیمات ماکرو برای گیمرهای حرفه ای
دارای استراحتگاه دست
مقاومت مناسب نسبت به آب و مایعات
دارای کابل اتصال کنفی
دارای backlight زیبا و قابل تنظیم رنگ های RGB و نحوه ی نمایش رنگ ها و میزان شدت نور
استفاده شده برای 7 روز، دارای جعبه ی کاملا سالم و گارانتی 18 ماهه
سایز کیبورد 49 در 23.5
*علت فروش بزرگ بوده اندازه*

IMG_3506.JPG IMG_3508.JPG IMG_3509.JPG

سلام

من این کیبورد رو علی رغم کارایی بسیار بالا و ظاهر فوق العاده زیباش ( مخصوصا نورش ) در نهایت مجبور شدم که برای فروش بذارم.
دلیلش هم فقط این هست که من روی میزم مطالعه انجام میدم و کارهای درسی رو هم روی همین میز انجام میدم و این کیبورد سایزش بزرگ هست.
در نهایت مدل B188 رو برای خودم خریدم که اندازه ی کوچکتری داره ،متاسفانه اصلا نورش زیبا نیست، فقط در 3 رنگ ساده هست، که در تصاویر برای مقایسه عکس هردو رو میذارم.
حتی جنس بدنه این دو کیبورد هم با هم فرق داره و مدلی که برای فروش میذارم واقعا بهتر هست اما برای من بزرگ هست متاسفانه.
روی بدنه ی B188 جای دست و اثر انگشت می مونه و دائم کثیف میشه، اما روی B134 به دلیل مات بودن بدنه اصلا جای دست نمی مونه.

کیبوردی که برای فروش گذاشتم کاملا سالم هست ( حتی روکش های کلیدهاش برداشته نشده) و هیچ ایرادی نداره، سعی کردم از تمامی زوایا از عکس بگیرم که همه چیز گویا باشه با این حال اگر سوالی بود من در خدمت هستم.
در آپارات هم ویدویی از معرفی این کیبورد هست که لینکش رو میذارم اینجا.
من خودم این کیبورد رو 1.200 خریدم و قیمتی که برای فروش میذارم 950 هست.

IMG_6875.JPG IMG_6876.JPG IMG_6880.JPG IMG_9014.JPG IMG_3505.JPG

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or