فروش کنسول3 چراغ

Ramin_x360

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
خدا بیامرز ایکس باکسم 1 سال هست که عمرشو داد به شما .داشت زندیگشو میکرد که یه دفعه چشاش سیاهی رفت ومخش ارور 0102 داد خوب بگذریم بردمش دکتر گفت باید x-clampبشه .گفت عملش پنجاه .50 هست.یه هفته ای تو بیمارستان بود که دکتر بهم زنگ زد و گفت بیا ببرش مرخصه.رفتم گرفتمو 50 تومن ریختم به حساب بی مارستان.یه هفته بود که داشت زندگیشو میکرد البته یه چند باری بود که سکته(قفل) میزد ..سر یه هفته شد دید دوباره چشاش سیاهی رفت بردمش بیمارستان دکتر معاینش کرد و ازش قطع امید کرد . البته بعضی از رفقا گفتن دوباره دوا درمونش کن احتمالا حالش خوب میشه.خوب منم گذاشتمش حراجیالبته حافظه و دو تا از دستاشو جدا هم میفروشم(حافظه:50000ودستاش هر کدوم 30 تومن)ظاهرش خوشگل و زیبا و همیشه تمیز بود.البته باطنش هم همینطور.من چون دلم نمیاد روش قیمت بزارم خودتون پیشنهاد بدید.یک کولر و سیم دسته هم هست

من 50 میدم با5000 گیم اسکور با سیو 20 تا بازی که رفتم تا اخرشبا 400 خوردهای اچیومنت(درست نوشتم)

نه بابا يه وقت ضرر ميكني . به هر حال من اخرش هاردو 35 ميخرم. اخرين پيشنهادم بود. لطفا زود جواب بده.

.اگه قصد فروش نداشتي زودتر ميگفتي 3 روز الافم نميكردي.
من قصد فروش دارم نه به این قیمت اخه هاردی که نوش 85000 تومن هستش 30000 تومن میخرن؟هاردی که نه یه خش روشه واز وقتی که رو 360 گذاشتم تا حالا ورش نداشتم و تمیز تمیز هست و مثل نوش هست30 تومن:confused: از این که الاف شدید معذرت میخوام:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or