فروش کنسول xbox360 j-asia

Tiik_Taak24

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام دوستان
من میخواستم کنسول خودمو بفروشم
کنسول تا به حال هیچ مشکلی نداشته (از نظر مشکل حرارتی)و من هم خیلی مواظب بودم که مشکلی پیش نیاد
تارخ تولید کنسول 2006/11 هستش
تمام وسایل کنسول سالم و در حد نو هست.
دلیل فروش کنسول هم اینه که میخوام کنسول فالکون دار بخرم تا خیالم کمی راحت تر باشه از نظر مشکل حرارتی.
درایور کنسول سامسونگ هست+یه فن .و+5 الی بازی
در صورت نیاز در حضور خریدار تمام وسایل و خود کنسول رو تست میکنم تا جای هیچ شکی نباشه که کنسول خراب هست
امیدوارم یک قیمت منصفانه بگین.
((((فقط من هارد کنسول رو نمیفروشم---میخواستم یه ارکید بخرم که هارد خودمو وصل کنم به اون))))

آخرین ویرایش:
آقا من هم یه دونه دارم با ریجن جی
2007 اواسطش
با 2 تا دسته
پک پریمیوم
سه چراغ نشده
با فن 4 تایی دست ساز
12 تا بازی پک شیشه ایی
لیبل کنسولمم را هنوز نکندم و از روز اول روش پارچه می انداختم(بعد از بازی)
قیمت مقطوع هم 400 هست چونه نزنید!
پک پریمیوم
خواستید به 09124482326 یه اس ام اس بدید در حد آکبند هست
فک کنم کلاٌ 12 ساعت بیشتر باهاش بازی نکردم!:biggrin1:

من 300 هزار تومان خریدارم

سلام دوستان
اومدم بگم که هارد کنسول رو هم میفروشم
از جمله وسایلی که داخل کنسول هست و فروشی هست میتونم اینارو نام ببرم:
Console with premium chrome finish
Xbox live headset
Component HD Av cable
Ethernet cable
Hard drive 20GB
یه فن خنک کننده کنسول
و من تا حالا با کنسولم به لایو وصل نشدم کنسول بن نشده است
کنسول j با درایور سامسونگ 29/11/2006
بازی هایی که به همراه کنسول هستن این ها هستن:

Need for speed pro street
Fifa 08
Burnout paradise
Viva piñata
Gears of war
قیمت پایه من 360 تومانه فکر میکنم قیمت خوبی باشه برای این کنسول
4 تا بازی دیگه هم اضافه شد رو هم 9 تا بازی با قیمت 300 تومان کسی نمیخواد؟؟؟؟

Need for speed pro street
Fifa 08
Burnout paradise
Gears of war
Sonic the hedgehog
Burnout Revenge
Blue Dragon(DVD1)
باز هم سلام
به دلیل احتیاج فوری به پول مجبورم باز کمی قیمت کنسول رو بیارم پایین خواهشن اگه کسی میخواد زود تر بگه.
قیمت نهایی به همراه بازی های بالا 290تومان هست.

آخرین ویرایش:
داداش مگه کنسول 3 چراغ شده که اینهمه زور میزنی؟
در ضمن در ضمن 360 پریمیوم من تو یک مغازه در تجریش پاساژ کیش طبقه اول ته پاساژ مغازهٌ شبکه بازی به پژمان رجوع کنید!
قیمت هم 400 با یه وانت وسایل در ضمن من فقط میخوام تا این هفته آب کنم سر قیمت چونه نزنید! چون 400 مشتری داره! در ضمن کنسول در حد آک هست و میتونید از فروشنده بخواید براتون تستش کنه!
قیمت هم متاسفانه نمیتونم کمتر بدم چون نیاز مالی دارم و کنسولم بی عیبه من به شرط چاقو میدم!!
در ضمن اگر میخواید من تا 5 شنبه میتونم براتون نگه دارم چون شنبه یکی از دوستانم میخوان ازم بردارند من فقط میخوام سریعتر رد کنم! یاد آوری:09124482326 اس ام اس بدید اطلاعاتو سند کنم ! و نام بازی هارو!;)

سلام اگه قسم بخوری که سالمه و بن نشده ازت میخرم .پیام خصوصیتو چک کن

پیغام خوصوصیتو چک کن;)
(((من تا حالا به لایو وصل نشدم)))--یه بازی دیگه که یادم رفت اسمشو بنویسم Saints Row بوده که به لیست بازی ها اضافه شد.;)

آخرین ویرایش:
سلام مجدد
کسی نبود تا کنسولو بخره؟
باور کنید قیمتی که دادم خیلی خیلی خوب هست اگه به پولش احتیاج فوری نداشتم اینقدر پایین و با عجله نمیفروختم
فکر کنم 290 تومان برایه یه کنسول پریمر +یه فن خنک کننده پشت کنسول+8تا بازی(کنسول دارای هارد نیز هست-قابل توجه کسایی که تو پی ام گفته بودن اخر هارد کنسول رو هم میفروشی یا نه؟) قیمت عالی باشه
((((در ضمن یکی دوتا از دوستان که زنگ زده بودن و کنسول رو میخواست گفته بودن تا عصر خبرشو میدن که دیگه زنگ نزدن-حداقل میتونستن تماس بگیرن و بگن که منصرف شدن اینطوری فکر میکنم کمی معدبانه تر میبود))))

آخرین ویرایش:
خریدارم ....

لطفا بفرمایید دستگاه تعمیری هست یا خیر (حلال واری)
و اینکه امکان تست داره یا خیر (تهران هستید دیگه .... حالا یا من مزاحم شما میشم یا
شما مهمان ما میشید ... تا دستگاه رو یه بررسی اجمالی کنیم)

اگر مشکلی نیست منتظر pm شما میشم ..... (خداییش اگه تعمیریه بگو. من خودم یه 3 چراغه
رو دستم مونده .... 475 تومن هم موقع خریدش پیاده شدم)

سلام اگه قسم بخوری که سالمه و بن نشده ازت میخرم .پیام خصوصیتو چک کن
کنسول فروخته شد
سلام
کنسول بردم بیش اقا طاهر و همه وسایل و بازی هارو تست کرد و کنسول رو نیز باز کرد و از سالم بودن همه وسایل و کنسول وتعمیری نبودن کنسول اطمینان حاصل کرد. کنسول تهویل اقاطاهر دادم و اون هم پول رو بهم داد مبارکت باشه اقا Rajer نیما
...................................................................................................................................
دوستان(samii-Zereshk-Realer) شرمنده قسمت نشد کنسول رو به شما بفروشم و بیشتر باهاتون اشنا بشم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or