فروش کنسول wii

Tiik_Taak24

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
فروش قطعات کنسول wii

سلام
کنسول من تمام وسایلش سالم هست و تنها مشکلی که داره اینه که بر اسر بی احتیاتی من هیچ چیپی به کنسول نمیخوره یعنی اون نقطه های لحیم رویه برد که چیپ روش لحیم میشه از بین رفته!!!این دلیلی هست که من میخوام این کنسول رو بفروشم تا بتونم یکی دیگه بخرم
اما تمام وسایلاش از جمله دستها-اداپتور-چشم حسگری دسته(اسمشوبلد نیستم)که بالای تلویزیون باید قرار بگیره-کابل خروجی کنسول و هر چیز دیگه ایی که داخل جعبه کنسول هست همه و همه ی انها کاملا سالم هستن
(((همچنین میشه دی وی دی درایور کنسول رو هم روی کنسولی دیگر که خراب هست نصب کرد-و همچنین دیگر قطعات داخل کنسول که اگه خراب بشه جایی گیر نمیاد میتونید از این کنسول بردارین و جای گزینش کنید)))
من تا اونجایی که امکانش باشه میخوام همه رو یک جا بفروشم مگر اینکه تک تک برایه وسایل خریدار باشه
قیمت رو میزارم تا شما بگین وجدانتونو قاضی کنید تو قیمت دادنتون. چون من الان به پول احتیاج دارم

یا علی

آخرین ویرایش:
واقعا ناراحت شدم بخاطر اين قضيه از اولشم نبايد اين ريسكو مي كرديد.:(
ريموت رو با نانچاك چند ميديد من ور ميدارم اگه خوب بديد شايدم خود ريموت رو فقط خواستم، قيمتارو بگيد.

از همه دوستانی که برای من پست دادن و ابراز تاسف کردن ممنونم
شما یه قیمتی بدین...
راستش من از قیمتای توی بازار خبر ندارم نمیدونم چه قیمتی رو بگم
فقط خواهش میکنم در قیمت گزاشتنتون کمی انصاف خرج کنید
((من خودم قصد دارم که کل کنسول رو 200 هزار تومان بدم--حالا کمی بالا پایین با اون کسی که میخواد بخره راه میام))

آخرین ویرایش:
از همه دوستانی که برای من پست دادن و ابراز تاسف کردن ممنونم
شما یه قیمتی بدین...
راستش من از قیمتای توی بازار خبر ندارم نمیدونم چه قیمتی رو بگم
فقط خواهش میکنم در قیمت گزاشتنتون کمی انصاف خرج کنید
((من خودم قصد دارم که کل کنسول رو 200 هزار تومان بدم--حالا کمی بالا پایین با اون کسی که میخواد بخره راه میام))
شوخی با مزه ای بود
عزیزم الان 360 دست دوم را من پرسیدم 250 میخرن بعد شما...:laughing:

شوخی با مزه ای بود
عزیزم الان 360 دست دوم را من پرسیدم 250 میخرن بعد شما...:laughing:

عزیز توهین نداشتیم((در ضمن من با کسی شوخی ندارم))
شما کجا 360 دیدی 250 تومان بده ؟؟؟؟ایا فقط مشکل لحیم داره یا نه 3 چراغ قرمزو داده وخلاص
کنسول من سالم هست فقط چیپ رو نمیتونی بزنی یعنی اگه بازی اورجینال بخوای بندازی میاد بالا!!

حالا من با اینا کاری ندارم مهم اینه که:
بقیه قطعات اون هم همه سالم هستن که اگه هر چیزیت از این کنسول خراب بشه میتونی از کنسولی که از من خریدین جای گزینش کنید که عمرا تو هیچ کجای تهران پیداش کنی
هر کس که میخواد بخره من حضوری جلوی چشم هاش اونو تست میکنم.
در هر صورت من منتظر قیمت های پیشنهادی شما هستم

prince جام من ريموت رو مي خوام ولي از قيمت الان اصلا خبر ندارم 1 ماه پيش از يگانه پرسيده بودم مي گفت ريموت و نانچاك رو ميده 65 تومن حالا نمي دونم راست بود يا نه.

بله من تهران هستم!
راستشو بخوای بیشتر سعی دارم همه رو با هم یکجا بفروشم اگه خریداری پیدا نشد بعد وسایلا شو تک تک بفروشم;)
دوستان من کل کنسول رو 150 هزار تومان هم راضی هستم بفروشم باز اگه خریداری پیدا شد بازم کمی بالا و پایین میکنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or