Vesemir A WITCHER ON THE PATH کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 Oct 22, 2021 #1 یک عدد سریس ایکس موجوده بهمن 99 خریداری شده علت فروش هم ارتقای کامپیوتر هست. تمیزه و در مجموع شاید 200 ساعت کار کرده باشه. هزینه ارسال با خودم هست. قیمت با اکانت 16 ماهه که روشه: 14 میلیون تومان قیمت بدون اکانت 16 ماهه: 13 میلیون تومان من ساکن اصفهان هستم. آخرین ویرایش: Oct 23, 2021 Reactions: jetalpha, MaTrix PouYa, rosgod and 1 other person
یک عدد سریس ایکس موجوده بهمن 99 خریداری شده علت فروش هم ارتقای کامپیوتر هست. تمیزه و در مجموع شاید 200 ساعت کار کرده باشه. هزینه ارسال با خودم هست. قیمت با اکانت 16 ماهه که روشه: 14 میلیون تومان قیمت بدون اکانت 16 ماهه: 13 میلیون تومان من ساکن اصفهان هستم.
MaTrix PouYa ! The Berserker کاربر سایت Rating - 100% 12 0 0 Oct 22, 2021 #2 سلام خوبی کیوان ؟ میگم ظاهرا پروفایلت بستس نمیشه بهت پیام داد ! لطفا شماره تماست را برام خصوصی کن Reactions: Vesemir
Vesemir A WITCHER ON THE PATH کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 Oct 22, 2021 #3 نوشته شده توسط MaTrix PouYa: سلام خوبی کیوان ؟ میگم ظاهرا پروفایلت بستس نمیشه بهت پیام داد ! لطفا شماره تماست را برام خصوصی کن بیشتر... فالوت کردم الان میتونی پروفایل پیام بدی
نوشته شده توسط MaTrix PouYa: سلام خوبی کیوان ؟ میگم ظاهرا پروفایلت بستس نمیشه بهت پیام داد ! لطفا شماره تماست را برام خصوصی کن بیشتر... فالوت کردم الان میتونی پروفایل پیام بدی
Mo7aMMaD کاربر سایت Rating - 100% 9 0 0 Oct 23, 2021 #4 نوشته شده توسط Vesemir: فالوت کردم الان میتونی پروفایل پیام بدی بیشتر... سلام اگه هنوز موجوده بیزحمت پروفایلتون برا منم باز کنید آخرین ویرایش: Oct 23, 2021
نوشته شده توسط Vesemir: فالوت کردم الان میتونی پروفایل پیام بدی بیشتر... سلام اگه هنوز موجوده بیزحمت پروفایلتون برا منم باز کنید
Vesemir A WITCHER ON THE PATH کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 Oct 23, 2021 #5 نوشته شده توسط Mo7aMMaD: سلام اگه هنوز موجوده بیزحمت پروفایلتون برا منم باز کنید بیشتر... فالوت کردم الان میتونی پیام بدی.
نوشته شده توسط Mo7aMMaD: سلام اگه هنوز موجوده بیزحمت پروفایلتون برا منم باز کنید بیشتر... فالوت کردم الان میتونی پیام بدی.
sphac کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Oct 23, 2021 #6 سلام اگه هنوز موجوده بیزحمت پروفایلتون برا منم باز کنید
Vesemir A WITCHER ON THE PATH کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 Oct 23, 2021 #7 نوشته شده توسط sphac: سلام اگه هنوز موجوده بیزحمت پروفایلتون برا منم باز کنید بیشتر... فالوت کردم الان میتونی پیام بدی. Reactions: sphac
نوشته شده توسط sphac: سلام اگه هنوز موجوده بیزحمت پروفایلتون برا منم باز کنید بیشتر... فالوت کردم الان میتونی پیام بدی.
Vesemir A WITCHER ON THE PATH کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 Oct 23, 2021 #9 نوشته شده توسط Victor Drago: سلام لطف میکنی پروفایلت واسه من هم باز کنی بیشتر... اوکی شد الان میتونی پیام بدی.
نوشته شده توسط Victor Drago: سلام لطف میکنی پروفایلت واسه من هم باز کنی بیشتر... اوکی شد الان میتونی پیام بدی.
Vesemir A WITCHER ON THE PATH کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 Oct 24, 2021 #11 نوشته شده توسط Rezaenslaved: بطور مشکوکی قیمتش پایینه بیشتر... کنسول فروش رفته عزیز. دیر اومدی. @MaTrix PouYa
نوشته شده توسط Rezaenslaved: بطور مشکوکی قیمتش پایینه بیشتر... کنسول فروش رفته عزیز. دیر اومدی. @MaTrix PouYa
Rezaenslaved کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Oct 24, 2021 #12 نوشته شده توسط Vesemir: کنسول فروش رفته عزیز. دیر اومدی. @MaTrix PouYa بیشتر... خریدار نبودم،ولی قیمتش خوب بود Reactions: Vesemir
نوشته شده توسط Vesemir: کنسول فروش رفته عزیز. دیر اومدی. @MaTrix PouYa بیشتر... خریدار نبودم،ولی قیمتش خوب بود
yar_66 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Oct 24, 2021 #13 علت قیمت پایین چی بود و اینکه ارزش خرید داره این کنسول؟