RattleSnake کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 Mar 23, 2018 #1 بازی Far Cry 5 نسخه Xbox One کد دیجیتالیش موجوده با قیمت 125 تومن میفروشم. دوتا کد بوده یکیش به فروش رفته و این یکی مونده، ظرفیت کامل Attachments FC5.jpg 110.2 KB · مشاهده: 63 آخرین ویرایش: Mar 30, 2018
بازی Far Cry 5 نسخه Xbox One کد دیجیتالیش موجوده با قیمت 125 تومن میفروشم. دوتا کد بوده یکیش به فروش رفته و این یکی مونده، ظرفیت کامل
RattleSnake کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 Mar 25, 2018 #3 کد نسخه PS4 به فروش رفت. فقط نسخه Xbox One مونده
Arash555 کاربر سایت Rating - 100% 9 0 0 Mar 30, 2018 #6 نوشته شده توسط RattleSnake: بازی Far Cry 5 نسخه Xbox One کد دیجیتالیش موجوده با قیمت 125 تومن میفروشم. دوتا کد بوده یکیش به فروش رفته و این یکی مونده، ظرفیت کامل بیشتر... داداش چیطوری کد دیجیتالی بازی رو با این قیمت می فروشید ؟ مگه بازیش 60 دلار نیست ؟ اگه می شه یه توضیحی بدید
نوشته شده توسط RattleSnake: بازی Far Cry 5 نسخه Xbox One کد دیجیتالیش موجوده با قیمت 125 تومن میفروشم. دوتا کد بوده یکیش به فروش رفته و این یکی مونده، ظرفیت کامل بیشتر... داداش چیطوری کد دیجیتالی بازی رو با این قیمت می فروشید ؟ مگه بازیش 60 دلار نیست ؟ اگه می شه یه توضیحی بدید
RattleSnake کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 Mar 30, 2018 #7 نوشته شده توسط Arash555: داداش چیطوری کد دیجیتالی بازی رو با این قیمت می فروشید ؟ مگه بازیش 60 دلار نیست ؟ اگه می شه یه توضیحی بدید بیشتر... من جنسم رو بسته به نیاز خودم میفروشم، سعی میکنم ک کمترین حد باشه و حداقل یکی بتونه بازی با کمترین قیمت تجربه کنه وگرنه میتونم همون 60 دلار بفروشم کسیم نخره. Reactions: Arash555
نوشته شده توسط Arash555: داداش چیطوری کد دیجیتالی بازی رو با این قیمت می فروشید ؟ مگه بازیش 60 دلار نیست ؟ اگه می شه یه توضیحی بدید بیشتر... من جنسم رو بسته به نیاز خودم میفروشم، سعی میکنم ک کمترین حد باشه و حداقل یکی بتونه بازی با کمترین قیمت تجربه کنه وگرنه میتونم همون 60 دلار بفروشم کسیم نخره.