فروش کامپیوتر با تمامی وسایل

• Thread starter Thread starter marat
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

marat

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
یک دستگاه !!! کامپیوتر با تمامی وسایل به فروش می رسانم !!!
cpu 3.2 2mg
mib asus p5
vga 7300 GT geforc
ram 1gig ddr2
manitor 17 lg flat t710bh
dvd riter pioneer
hard 80
و ...
...
قیمت را هم چون دقیقا اطلاع ندارم شما بگید!

اسپیکر و موس و کیبورد که چیز مهمی نیست ... نهایتش قیمتش بین 15 تا 30 هستش که اگه کسی نمی خواد نمی فروشمش ... ولی مانیتور و با بقیه چپیزا یکجا می خوام بفروشم...
لطفا قیمت بگین!

والله دوستان چی بگم !! گرافیکم که مشخصه ... رمم یک گیگ کینگستون اصله ... البته این حرف فروشنده ای بود که ازش خریدم ...بر پایه ی برچسب هولوگرام داری که روش بود ...بقیه چیزا هم که مشخصه ... دلیل اینم که می خوام بفروشم اینه که یه کنسول نو بخرم ... احتمالا ps3

حالا اگه دوستان اطلاعاتی دیگه می خوان بگید تا بگم ...
با تشکر

والله دوستان چی بگم !! گرافیکم که مشخصه ... رمم یک گیگ کینگستون اصله ... البته این حرف فروشنده ای بود که ازش خریدم ...بر پایه ی برچسب هولوگرام داری که روش بود ...بقیه چیزا هم که مشخصه ... دلیل اینم که می خوام بفروشم اینه که یه کنسول نو بخرم ... احتمالا ps3

حالا اگه دوستان اطلاعاتی دیگه می خوان بگید تا بگم ...
با تشکر
من فقط یه جمله می گم که به این تاپیک ربطی نداره ولی گفتم برا کمک به دوستمون ضروریه
به نظر من فروش کامل pc و بدون pc شدن کاری است بس غلط و اشتباه.
کنسول برای بازی خوبه ولی برلی آهنگ گوش دادن فیلم دیدن و... به نظر من مناسب نیست.
اگه خواستید این بحثو ادامه بدین به تاپک های مربوط به همین موضوع مراجعه کنید.
واقعا ببخشید که پستی دادم که به موضوع تاپیک مستقیما مربوط نمیشد.

حیف که تک تک نمیفروشی وگرنه گرافیکتو 40 برمیداشتم;) حالا مارکش چیه

دوست عزیز من گرافیکمو 107 خریدم شیش ماه پیش که الان شده 90 تومن ... گرانتی ش هم هنوز باقی مونده ... اون وقت شما می گید وگرنه 40!!! می خریدم ...
نمی دونم به ما که می رسه این قدر قیمت ها نزول پیدا می کنه!! درسته که جنس الکتریکی بعد از خرید قیمتش نزول پیدا می کند ولی جنس خوب و مطمئن را حداقل دو سوم قیمت بازار بر می دارند ... من گرافیک 5200 و یه مادربرد آشغالی و رم 512 و سی پی یو 2.4 سلرونم رو به مغازه دار فروختم 100 تومن ... فاکتورش هم هست ...
کمی انصاف داشته باشید ...
تنها دلیل فروش برای بازارچه در این مکان اینه که بدون حضور دلال ما می تونیم جنسمونو بفروشیم ...
همین...

من خواستم گرافیکمو بفروشم fx5200 بود گفت 15 تومان گفتم گارانتی تا 1سال و نیم دیگه هم داره گفت فرقی نداره
اگه جدا بفروشی گرافیکتو می خرم . با قیمت پیشنهادی خودت
Agp هست دیگه ؟
چیپش برا کدوم شرکته ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or