فروش کارت گرافیک MSI GTX560 Ti - Hawk

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

castlevania

کاربر سایت
Rating - 100%
4   0   0
سلام دوستان. بنا به این دلیل که میخواستم یه کارت گرافیک بالاتر بگیرم میخوام کارت 560ti Hawk Twin Frozer III خودمو بفروشم.
همونطور که میدونید این مارک بهترین و قوی ترین مارک 560ti هست که تو ایران پیدا میشه.
تقریبا یک ساله دارم استفاده میکنم و کارت کاملا سالم و بدون مشکله .... گارانتی هم داره. تمام وسایل از جمله جعبه و تبدیل ها و... همشون همراه گرافیک هستن.

قیمت کارت رو هم 400 تومن میذارم. البته با کارت یا چیز دیگه ای هم به هیچ عنوان معاوضه نمیشه و قصدم فقط فروش هست.

البته تو یه سایت دیگه هم اینو بفروش گذاشتم... با این تفاوت که اونجا دوستم برام بفروش گذاشته.گفتم تا بعد نگید که...:d

ممنون.:x:x:x

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    133 KB · مشاهده: 78
  • 2.jpg
    2.jpg
    163.3 KB · مشاهده: 83
آخرین ویرایش:
گرونه . . . من همین کارت رو با برند گیگابایت خریدم 490 هزار تومن بعد خیلی راحت با نرم افزار همراه کارت گرافیک OC کردم و الان مثل بنز کار میکنه . خیلی هم خنک کننده گیش عالیه .

گرونه . . . من همین کارت رو با برند گیگابایت خریدم 490 هزار تومن بعد خیلی راحت با نرم افزار همراه کارت گرافیک OC کردم و الان مثل بنز کار میکنه . خیلی هم خنک کننده گیش عالیه .
دوست عزیز گیگا کجا این کجا... در ضمن این اور کارخانه ای هستش و کارت شما در حالت اور هم به این کارت نمیرسه... شما فکر کن خود این کارتو دوباره اور کنی چی میشه... اگه برید review هاشو بخونید می بینید که همشون از قدرت اور بالای این کارت تعریف کردن.
قیمت هم گرون نیست.شما از قیمت بازار خبر ندارید...کارت هم در شرف فروشه و فردا هم ان شاالله قراره برم پستش کنم>:d<

واقعا msi فوق العاده هست من که همه کامپیوترمو (اونایی که مقدور بود) msi بستم بد ازش ندیدم گیگا هم خوبه اما به این نمیرسه.
up

15 تومان خریدارم. البته اگه پول پست با شما باشه

فوق العادست.... دوست عزیز شمارتو بده تماس بگیرم. پول پستم خودم حساب میکنم:x:d
امیر ببین میتونی یکاری کنی که برای بار بیست و یکم بنت کنن....:d

فوق العادست.... دوست عزیز شمارتو بده تماس بگیرم. پول پستم خودم حساب میکنم:x:d
امیر ببین میتونی یکاری کنی که برای بار بیست و یکم بنت کنن....:d

من که میگم به همین قیمتی که آقا امیر گفته بفروش دیگه کسی به این قیمت نمیخره ازت مطمئن باش ... از دستش نده :d

قیمت آخری که دوستان پیشنهاد دادن چنده؟
قیمت پیشنهادی آخر 380 تومن بدون احتساب پول پست بوده و به همین خریدار من قول دادم که فردا براشون ارسال کنم...

15تومان
امان از دست تو...:d

کارت گرافیک به یکی از دوستان پرشی ن تولز فروخته شد.
یادم رفته بود اینجا بگم...:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or