فروش کارت گرافیک Asus X1900xtx و Club3d X1900xt

• Thread starter Thread starter GorDaN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GorDaN

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام دوستان من از خواننده های پر و پا قرص بازی سنتر هستم. دو تا کارت گرافیک ATi دارم برای فروش. خودم نو خریدم و استفاده کردم و الان مدتی هست که کارت جدید تر گرفتم و تصمیم گرفتم اینها رو بفرو شم. توضیح اولیه که هر دو کارت از نظر ظاهری بسیار بسیار تمیز هستند و از نظر فنی هم کا ملا سالم با جعبه سالم تمیز و همه متعلقات و کارت گارانتی.

اولی Asus EAX1900XTX هست با این مشخصات فنی و تصاویر کارت بعلاوه چند نمودار از قدرت کارت در گیمهای مختلف:

قیمت مورد نظرم برای این کارت 180 هزار تومان هست با گارانتی الماس تا 2009 June 16.

specs.jpg

14-121-553-09.jpg

14-121-553-03.jpg

14-121-553-02.jpg

coh_1280_1024.gif

coh_1600_1200.gif

1280X1024high.jpg

1600X1200high.jpg

با پوزش از مدیران محترم که بخاطر پایین بودن تعداد ارسالهام نتونستم در بخش بازارچه عنوان رو قرار بدم.

کارت بعدی هم CLUB 3D X1900XT Cross Fire Eition هست . این هم مثل کارت قبلی بسیار سالم تمیز هست از هر نظر با جعبه و تمام متعلقات و کارت گارانتی.

تا آخر خرداد 1387کارت گارانتی داره از طرف نما ینده رسمی CLUB 3D در ایران شرکت اهتمام.
CLUB 3D یک شرکت هلندی تولید کننده کارت گرافیک هست.

قیمت مورد نظرم 170هزار تومان.

تفاوت این کارت با کارت قبلی در کمتر بودن سرعت هسته و مموری اون هست البته فقط مقدار کمی کندتر.

Memory Clock Speed:
-1450MHz
Engine Clock Speed:
-625MHz

و هم چنین اینکه اگر بخوا هید می تونید با استفاده از یک مادر برد CrossFire این کارت رو با کارت قبلی یا یک کارت X1900XT دیگه در حالت دو کارته یا Cross Fire استفاده کنید. کاری که من خودم میکردم. در این مورد وارد جزییات نشدم چون بعید میدونم کسی بخواد دنبالش بره ولی اگر سوالی در این مورد داشتین پا سخ میدم.

ولی لازم به توضیح که این کارت به تنهایی هم براحتی کار میکنه.

از لحاظ کارایی هم در همون جداول قبلی مشخص هست که کمی کندتر از X1900XTX هست.

از لحاظ شکل ظا هری عینا مثل ASUS X1900XTX هست بجز یک پورت اضافه در پشت کارت که برای اتصال External CrossFire Cable داره. جعبه هم خیلی جمع و جورتر از جعبه asus هست.از لحاظ اندازه تو این قد و قواره.

club3d-box.jpg

X1900XTX خیلی بهتر از 8600GT عمل میکنه در تمام گیمها. حتما تا حا لا نمی دو نستی.

قیمت بسیار منصفانه اس با توجه به کارایی که میده. با این قیمت کارت نو بخری هیچوقت همچین پرفورمنسی نمیگیری. در ضمن 512MB هست و تو خیلی از گیمهای جدید اگه تنظیمات رو بالا ببری 256MB باعث افت فریم میشه خواستی بگو برات اسم ببرم.

crysis_1280_1024.gif
prey_1600_1200.gif
ut3_1600_1200.gif

اقایون من با پاور green 300w میتونم از این گرافیک استفاده کنم دیگه

نه متاسفانه. ولی پاور 430 وات گرین جواب میده که قیمتش هم از نماینده رسمی بگیری 39 تومن هست. اینم مشخصا تش.

http://www.green-case.com/products/power/power.php?model=GP430A

ولی باید بقیه اجزا سیستمت رو هم بگی . مثلا سی پی یو چی داری ؟ رم چقدرداری و با چه سرعتی. هارد چی داری چند تا و درایو برای خوندن سی دی / دی وی دی چند تا داری.

آخرین ویرایش:
اقا من x1900xtx رو 120 میخوام شاید بیشتر ارزش داشته ولی من همین قدر دارم اگه خواستی بگو
چون اگه من یه 8600بگیرم همین پاور خودم کارم راه میندازه ولی اگه کارت شما رو بگیرم باید یه پاور 40 تومنی هم بخرم
موفق باشیم;)

اقا منم asus رو 110 برمیدارم خبرشو بهم بده چون میدونی که تا چند روز دیگه مدلهای 3850 وارد میشن و اینا دیگه ارزش خرید ندارن البته نمیخوام از خوبی این کارتها کم کنن سوتفاهم نشه دوست عزیز بازم بهم pm بزن با هم کنار میاییم

سلام
چی شد منasus x1900xtxرا 120 میخوام;)
بعد اگه من پاورم از اینهایی باشه که روی کیس هستش این کارت رو ببندم میتونم کارهایی به جز بازی مثل
اهنگ گوش کردن.فیلم دیدن.اینترنت(خلاصه کارهای غیر گرافیکی) تا زمانی که پول دستم بیا:(د که بتونم یه پاور خوب بخرم:cheesygri ایا اصلا سیستم بالا میاد و یا در صورت بالا امدن برای کارت مشکلی پیش میاد پاورم از این 450
غیر ریل هست

mehrdadb3 و mr hitler عزیز 120/110 تومن واینحرفا اصلا راه نداره متاسفم اونم با گارانتی جیگر الماس تا وسط June 2009.:love: لا مصب عین کردیت کارت میمونه کارت گارانتیش.

ممکنه به اندازه پول دو تا پیتزا ازتون نگیرم :cheesygri ولی نه بیشتر.

خوش باشین.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or