behzad_360 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Oct 20, 2007 #2 سلام اگه با اين كابل بشه مانيتور رو به پلي استيشن متصل كرد من ميخرم :cheesygri
AVerg کاربر سایت Rating - 100% 20 0 0 Oct 20, 2007 #3 نوشته شده توسط behzad_360: سلام اگه با اين كابل بشه مانيتور رو به پلي استيشن متصل كرد من ميخرم :cheesygri بیشتر... چیزی که میخاسی پیدا کردی :cheesygri ----- قیمت ؟؟
نوشته شده توسط behzad_360: سلام اگه با اين كابل بشه مانيتور رو به پلي استيشن متصل كرد من ميخرم :cheesygri بیشتر... چیزی که میخاسی پیدا کردی :cheesygri ----- قیمت ؟؟
behzad_360 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Oct 21, 2007 #4 نوشته شده توسط nihilnigritude: چیزی که میخاسی پیدا کردی :cheesygri ----- قیمت ؟؟ بیشتر... سلام نوش چنده؟؟:confused: البته فكر كنم ماله شما دست سوم باشه(چند تاپيك پايين تر:biggrin1!! حالا يه قيمت بگو. فقط من سريع ميخوام. ممنون
نوشته شده توسط nihilnigritude: چیزی که میخاسی پیدا کردی :cheesygri ----- قیمت ؟؟ بیشتر... سلام نوش چنده؟؟:confused: البته فكر كنم ماله شما دست سوم باشه(چند تاپيك پايين تر:biggrin1!! حالا يه قيمت بگو. فقط من سريع ميخوام. ممنون
A AAKH1361 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Oct 21, 2007 #5 نوشته شده توسط Gears xbox360: من این کابل دارم هرکه خواست بگه بیشتر... قیمت ؟ ....................................
نوشته شده توسط Gears xbox360: من این کابل دارم هرکه خواست بگه بیشتر... قیمت ؟ ....................................