فروش چند عدد از لوازم Xbox 360 فوری !!!

Insomniac

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
دوستان به علت اینکه مشتری برای تنها خود کنسول پیدا شده لوازم کنسول رو برای فروش می ذارم که شامل :
1) هدست
2) هارد
3) دو دسته ( Wireless ( نو ) ....USB )
4) آداپتور
5) تمامی کابل های کنسول ( به جز VGA و HDMI )
6) و تمامی لوازم دیگر به جز خود کیس کنسول:biggrin1:
خیلی فوری قیمت ها هم عادلانه باشه چون تقریباً تمامی قطعات سالم سالم و نو می باشند;)

دوستان حدود قیمت ها :
کابل کامپوننت : 15 تومان
کابل اترنت : 19 تومان
آداپتور : 40 تومان
هدست : 15 تومان ( کاملاً نو ، استفاده نشده )
هارد 20 گیگ : 90 تومان
دسته بی سیم : 35 تومان ( کاملاً نو )
دسته باسیم : 30 تومان

قیمت ها کاملاً عادلانه است...:love:

20 گیگ 90 تومن ؟:eek: بعد 120 گیگش چنده ؟
راستش منم می خوام یکی بخرم اما بچه ها 30 تا 40 میدادن..

میشه بگی کی هاردش رو میده 30 یا چهل تومن 10 تا می خوام دیگه بز خری هم حدی داره دوست عزیز الان مموری 64 مگا بایتی 50 تومن هست اون وقت هارد 20 گیگ رو میگی 30 تومن!!!البته ایشون هم اون اول گفتن هاردش رو 70 می فروشه که قیمت نسبتا مناسبی هست

راستی دوستان کنسول رو می فروشم...
دوستی که می خواست از من بخره ظاهراً براش مشکلی پیش اومد...
کنسول خالی بدون هیچ کابل و وسیله ای 190 تومان : برج 1 سال 2007

میشه بگی کی هاردش رو میده 30 یا چهل تومن 10 تا می خوام دیگه بز خری هم حدی داره دوست عزیز الان مموری 64 مگا بایتی 50 تومن هست اون وقت هارد 20 گیگ رو میگی 30 تومن!!!البته ایشون هم اون اول گفتن هاردش رو 70 می فروشه که قیمت نسبتا مناسبی هست
در مورد چیزی که اطلاع نداری حرف نزن... فکر کنم همین آقای mohammad140 بود و یکی دو تا از بچه ها دیگه که هاردشو داشت همین قیمت می فروخت... دروغی هم ندارم که بگم.. هارد 20 هشتاد تومن باشه 120 ش باید تا 200 تومن هم بشه دیگه لابد..
بعدشم فرق این هاردا با اون فلشا زمین تا آسمونه.. الان هارد 300 گیگ به بالا فکر می کنی چقدر باشه... مایکروسافته ها...

راستی دوستان کنسول رو می فروشم...
دوستی که می خواست از من بخره ظاهراً براش مشکلی پیش اومد...
کنسول خالی بدون هیچ کابل و وسیله ای 190 تومان : برج 1 سال 2007
کنسول رو 160 نقد میخرم 3 چراغ که نشده چون به تعمیر کار نشون میدم
در ضمن:
15+19+80+40+30+35+190=424

آخرین ویرایش:
نه کنسول سه چراغ نشده فقط یک بار برق ضعیف قوی شد و سه چراغ داد پشتش روشن کردم درست شد و زنگ زدم نکس جن پرسیدم گفت مهم نیست;)
در ضمن کنسول 160 ارزونه اون قیمت هایی که زدی ( یعنی قیمت های خودمو جمع کردی ! ) که دقیقاً همون نیست بالاخره تخفیف هم میدم:biggrin1:
در مورد هارد هم دیگه اخرین قیمت با تخفیف 70 تومان...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or