فروشنده فروش چند تا بازی دیجیتالی ps4 کاملا قانونی

mohsen__gamer

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
اکانتا قانونین حدود یک سال پیش خریدمشون و هنوز دارمشون یه مغازه ای بود که با Psn کارت میخرید تو یه اکانت به اسم مغازشو دو ظرفیته میفروخت که من اکانت کامل گرفتم.دیگه نیازشون ندارم میخوام بفروشمشون

Mortal kombat x:50
Asassins sydnicate:50(ba 2ta dlc
Hardline:30(2ta dlc
The order:20
Saint row:15
همه اکتیو میشنو از رو دسگاه خودم پرایمریش برداشته میشه.قیمتارم فک میکنم منصفانه زدم خودم خیلی بیشر از اینا خریدمشون.دوتا بازیه آخر چون خیلی قدیمی شدن پایین زدم.اکانتا امتحانشونو پس دادن تو مدتی که دست خودم بودن
شماره 09301208969
20160709-1411558589.jpg 201607091395289811.jpg 20160709-1083965117.jpg 201607091213224417.jpg 201607091081822896.jpg 20160709-1217123595.jpg Screenshot_20160704-145607.png

آخرین ویرایش:
بلک آپس 3 نداری ظرفیت 2 یا 3؟
اگه نداری این فروشگاه تلگرام یا سایت نداره؟
اصن اکانت قانونی دست دوم یجورایی پیدا نمیشه
داداش گلم من خودمم یه گیمر معمولیم دلالو مغازه دار نیستم خودم از یه جایی که اطمینان داشتم قانونیه خریدم امتحانشونم تا الان پس دادن حالا دیگه دیدم تو استفاده ای ازشون ندارم گفتم بفروشمشون.اکانت قانونی هست ولی خوب بین اکانتای هکی گم شدن.مگر اینکه کسی از قدیم داشته باشه الان بخواد بفروشه.بلک اپسم دارم ولی خوب هنوز نیازش دارم

• Like
Reactions: ehsas1
داداش گلم من خودمم یه گیمر معمولیم دلالو مغازه دار نیستم خودم از یه جایی که اطمینان داشتم قانونیه خریدم امتحانشونم تا الان پس دادن حالا دیگه دیدم تو استفاده ای ازشون ندارم گفتم بفروشمشون.اکانت قانونی هست ولی خوب بین اکانتای هکی گم شدن.مگر اینکه کسی از قدیم داشته باشه الان بخواد بفروشه.بلک اپسم دارم ولی خوب هنوز نیازش دارم
ظرفیت چندشو داری؟یا اینکه اکانت کامل داری؟
اگه خواستی ظرفیت یکشو میتونم بخرم ازت
اکانت کامل داری؟
بعدش داداش من که نگفتم اکانتات هکی هستن.بقول خودت دیگه کمتر مشتری داره اکانت قانونی.گفتم بهت پیام بدم که شاید شاید این بازیو داشته باشی که گفتی داری
منم پلاس رایگان دارم 14 روزه.اگه خواستی میتونم بدم

ظرفیت چندشو داری؟یا اینکه اکانت کامل داری؟
اگه خواستی ظرفیت یکشو میتونم بخرم ازت
اکانت کامل داری؟
بعدش داداش من که نگفتم اکانتات هکی هستن.بقول خودت دیگه کمتر مشتری داره اکانت قانونی.گفتم بهت پیام بدم که شاید شاید این بازیو داشته باشی که گفتی داری
منم پلاس رایگان دارم 14 روزه.اگه خواستی میتونم بدم
من نگفتم کمتر مشتری داره اتفاقا برعکس منظورم این بود کسی اطمینان نمیکنه به حرف کسی که این واقعا قانونیه یا نه ولی خوب آدم یکم بازیخور باشه میفهمه بخاطر همین منم سعی میکنم تا میتونم اگه کسی خواست مدرک واسه حرفم بیارم.چشم اگه خواستم شریکیش کنم بهت خبر میدم
منکه دیروز اینو فرستاده بودم:|

• Like
Reactions: ehsas1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or