فروش يك PS3 80GB بسيار بسيار تميز !!!

Saeed.x360

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
با سلام
دوستان من يك PS3 80GB Region Ntsc/j دارم كه متاسفانه بخاطر يك سري مشكلات شخصي و واقعا واقعا عليرغم ميل باطني چاره اي بجز فروشش نميبينم و ندارم !!
دستگاه بسيار بسيار تميز و در حد نو هست و بازيهايي كه باهاش بطور كامل كردم عبارتند از : MGS4 و Uncharted كه هر كدوم رو فقط يكبار انجام دادم.
يك Motortorm هم بوده كه تا Chapter 15 انجام دادم !! و يك COD4 و Warhawk هم واسه آنلاين خريده بودم كه COD4 رو اصلا نتونستم بازي كنم و Warhawk هم بيشتر از 2 ساعت نبوده !!!

بازم ميگم دستگاه بسيار تميزه و به بالاترين قيمت داده ميشه. من قيمت پايه رو 500 در نظر گرفتم و اگر كسي واقعا مشتري بود باهاش هم راه ميام. شماره تماس منم اين هست :
09159154155

ممنون

با سلام به همگي !
خب دوستان اينطور كه پيش ميره بنظر ميرسه تا انقلاب مهدي هم كسي پيش قدم نميشه !:biggrin1:
من يك پيشنهاد براي كسايي كه موقعيتش رو دارند ميزارم ببينيد واجد شرايط هستيد يا خير !:biggrin1: من در واقع ميخواستم با پول اين دستگاه يك LCD TV Samsung مدل LA22S81B يا LA22S88B كه هر دو هم حدودا 390 هست تهيه كنم و مابقي رو هم كه 85 ميشه نگه دارم. حال دوستاني كه نمايندگي آشنا دارند و يا اين كاره هستند ببينند ميتونند كاري بكنند !!
يك نكته ي ديگه اين هست كه من اين دو مدل TV رو بصورت 100% اكبند ميخوام و از همين جا از دوستاني كه شايد اين دو مدل رو بصورت خيلي كم كار يا كار كرده دارند و ميخوان با دستگاهم عوض بكنند عذرخواهي ميكنم كه نميتونم كاري براشون بكنم. مرسي

در پناه خدا باشيد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or