سلام . 

دوستان من يه Creative Portable Media Player براي فروش دارم مدل Zen Neeon 2ـه .
حدود يه ماهي هست كه خريدمش و هيچ مشكلي نداره ، بدنش كاملاً سالمه و كلاً نوعه نوعه .
دفترچه و CD و جعبه و بند Creative و كيسه محافظ و EarPhone و كلاً هر چيزي كه باهاش بوده هم نوعه نوع و دست نخورده همراشه .
كيفيت صداش هم عاليه ... ديگه همه ميدونن كه محصولات Creative تو كيفيت صدا حرف نداره .
اينم از تصويرش :
اينم لينك همين تصوير با رزوليشن 800*600
توضيحات :
* باتريش براي موسيقي 20 ساعت مداوم و براي پخش ويديو 10 ساعت دوام داره .
* كلاً وزنش 50 گرمه .
* صفحه نمايش واقعاً شفاش و واضحي داره و عكس ها و فيلم ها رو با كيفيت خوبي نشون ميده ...رزوليشن LCDـش 128*128 و از نوع CSTNـه .
* يه ورودي Line-In داره كه ميتونيد به وسيله اون و يك فيش ( دو سر نرگي ) مستقيماً به CD و DVD Player يا هر وسيله ديگه اي كه خروجي صدا داره وصلش كنيد و صدا رو با فرمت WMA ضبط كنيد ... همچنين قابيت ديگش استفاده از Microphone جدا براي ضبط صداست .
* كنار دستگاه يه دكمه مستقيم براي ضبط صدا داره كه با فشردن اون به ضبط صدا با كيفيت دلخواه شما مي پردازه و ميتونيد فرمت و كيفيت فايل رو از بين حالت هاي 64 - 80 - 96 و 128 Kbps تنظيم كنيد .
* با USB به PC وصل ميشه و ميتويند ازش به عنوان USB Flash هم استفاده كنيد ... چون به نرم افزار اضافه ديگه اي احتايج نداره ( البته يه برنامه اختصاصي تو CDـش هست كه ميتونيد باهاش رزوليشن عكسها رو عوض كنيد يا فرمت ويديو ها و موزيك هارو تغيير بديد ) . همچنين اين دستگاه با USB شارج ميشه .
* ساعتم به دو حالت 24 ساعت و 12 ساعت به همراه تاريخ نشون ميده
.
* ميتونيد موزيك هاي مورد علاقتون رو bookmark كنيد .
* راديو FM هم داره . با قابليت Scan و تقويت امواج و اصلاح صدا .
* عكس هارو ميتونيد به صورت SlideShow به همراه موزيك ببينيد .
* قابليت انتخاب تصوير دلخواه به عنوان WallPaper هم داره .
* قابيلت خاموش كردن LCD براي صرفه جويي مصرف باتري در حالت هاي 5 - 10 - 15 - 30 ثانيه و حالت Always On رو هم داره
.
* راستي FrimWareـش هم به آخرين نسخه Update كردم .
* امكان انتخاب Theme هم وجود داره .
* يه سوييچ هم براي قفل كردن كليد ها داره .
* قابليت تنظيم زمان براي خاموش شدن هم داره .
* خيلي شيك و خوش دست هم هست
.
قيمت اين مدل العان تو بازار حدود 100.000 تومنه ( من خودم خريدم 97 تومن ) اما من چون شديداً پول لازم دارم 70 تومن ميدم . اميدوارم قيمت خوبي باشه چون واقعاً شديداً به پول احتياج دارم و مجبور شدم اينو براي فروش بزارم ... خودم براي كيفيت ضبظ صداي بالاش ( سر كلاس ) گرفتمش اما چه كنيم ديگه ...
اگه سوالي هم هست در خدمتيم

.

دوستان من يه Creative Portable Media Player براي فروش دارم مدل Zen Neeon 2ـه .
حدود يه ماهي هست كه خريدمش و هيچ مشكلي نداره ، بدنش كاملاً سالمه و كلاً نوعه نوعه .
دفترچه و CD و جعبه و بند Creative و كيسه محافظ و EarPhone و كلاً هر چيزي كه باهاش بوده هم نوعه نوع و دست نخورده همراشه .
كيفيت صداش هم عاليه ... ديگه همه ميدونن كه محصولات Creative تو كيفيت صدا حرف نداره .
اينم از تصويرش :
اينم لينك همين تصوير با رزوليشن 800*600
توضيحات :
* باتريش براي موسيقي 20 ساعت مداوم و براي پخش ويديو 10 ساعت دوام داره .
* كلاً وزنش 50 گرمه .
* صفحه نمايش واقعاً شفاش و واضحي داره و عكس ها و فيلم ها رو با كيفيت خوبي نشون ميده ...رزوليشن LCDـش 128*128 و از نوع CSTNـه .
* يه ورودي Line-In داره كه ميتونيد به وسيله اون و يك فيش ( دو سر نرگي ) مستقيماً به CD و DVD Player يا هر وسيله ديگه اي كه خروجي صدا داره وصلش كنيد و صدا رو با فرمت WMA ضبط كنيد ... همچنين قابيت ديگش استفاده از Microphone جدا براي ضبط صداست .
* كنار دستگاه يه دكمه مستقيم براي ضبط صدا داره كه با فشردن اون به ضبط صدا با كيفيت دلخواه شما مي پردازه و ميتونيد فرمت و كيفيت فايل رو از بين حالت هاي 64 - 80 - 96 و 128 Kbps تنظيم كنيد .
* با USB به PC وصل ميشه و ميتويند ازش به عنوان USB Flash هم استفاده كنيد ... چون به نرم افزار اضافه ديگه اي احتايج نداره ( البته يه برنامه اختصاصي تو CDـش هست كه ميتونيد باهاش رزوليشن عكسها رو عوض كنيد يا فرمت ويديو ها و موزيك هارو تغيير بديد ) . همچنين اين دستگاه با USB شارج ميشه .
* ساعتم به دو حالت 24 ساعت و 12 ساعت به همراه تاريخ نشون ميده
.* ميتونيد موزيك هاي مورد علاقتون رو bookmark كنيد .
* راديو FM هم داره . با قابليت Scan و تقويت امواج و اصلاح صدا .
* عكس هارو ميتونيد به صورت SlideShow به همراه موزيك ببينيد .
* قابليت انتخاب تصوير دلخواه به عنوان WallPaper هم داره .
* قابيلت خاموش كردن LCD براي صرفه جويي مصرف باتري در حالت هاي 5 - 10 - 15 - 30 ثانيه و حالت Always On رو هم داره
.* راستي FrimWareـش هم به آخرين نسخه Update كردم .
* امكان انتخاب Theme هم وجود داره .
* يه سوييچ هم براي قفل كردن كليد ها داره .
* قابليت تنظيم زمان براي خاموش شدن هم داره .
* خيلي شيك و خوش دست هم هست

.قيمت اين مدل العان تو بازار حدود 100.000 تومنه ( من خودم خريدم 97 تومن ) اما من چون شديداً پول لازم دارم 70 تومن ميدم . اميدوارم قيمت خوبي باشه چون واقعاً شديداً به پول احتياج دارم و مجبور شدم اينو براي فروش بزارم ... خودم براي كيفيت ضبظ صداي بالاش ( سر كلاس ) گرفتمش اما چه كنيم ديگه ...
اگه سوالي هم هست در خدمتيم

.

ولی درکت