فروش يك Creative Zen Neeon 2 (2GB .

• Thread starter Thread starter M8CRX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

M8CRX

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام . :love::love::love:

دوستان من يه Creative Portable Media Player براي فروش دارم مدل Zen Neeon 2ـه .
حدود يه ماهي هست كه خريدمش و هيچ مشكلي نداره ، بدنش كاملاً سالمه و كلاً نوعه نوعه .
دفترچه و CD و جعبه و بند Creative و كيسه محافظ و EarPhone و كلاً هر چيزي كه باهاش بوده هم نوعه نوع و دست نخورده همراشه .
كيفيت صداش هم عاليه ... ديگه همه ميدونن كه محصولات Creative تو كيفيت صدا حرف نداره .

اينم از تصويرش :

15609_1.png

اينم لينك همين تصوير با رزوليشن 800*600

توضيحات :

* باتريش براي موسيقي 20 ساعت مداوم و براي پخش ويديو 10 ساعت دوام داره .
* كلاً وزنش 50 گرمه .
* صفحه نمايش واقعاً شفاش و واضحي داره و عكس ها و فيلم ها رو با كيفيت خوبي نشون ميده ...رزوليشن LCDـش 128*128 و از نوع CSTNـه .
* يه ورودي Line-In داره كه ميتونيد به وسيله اون و يك فيش ( دو سر نرگي ) مستقيماً به CD و DVD Player يا هر وسيله ديگه اي كه خروجي صدا داره وصلش كنيد و صدا رو با فرمت WMA ضبط كنيد ... همچنين قابيت ديگش استفاده از Microphone جدا براي ضبط صداست .
* كنار دستگاه يه دكمه مستقيم براي ضبط صدا داره كه با فشردن اون به ضبط صدا با كيفيت دلخواه شما مي پردازه و ميتونيد فرمت و كيفيت فايل رو از بين حالت هاي 64 - 80 - 96 و 128 Kbps تنظيم كنيد .
* با USB به PC وصل ميشه و ميتويند ازش به عنوان USB Flash هم استفاده كنيد ... چون به نرم افزار اضافه ديگه اي احتايج نداره ( البته يه برنامه اختصاصي تو CDـش هست كه ميتونيد باهاش رزوليشن عكسها رو عوض كنيد يا فرمت ويديو ها و موزيك هارو تغيير بديد ) . همچنين اين دستگاه با USB شارج ميشه .
* ساعتم به دو حالت 24 ساعت و 12 ساعت به همراه تاريخ نشون ميده :eek: .
* ميتونيد موزيك هاي مورد علاقتون رو bookmark كنيد .
* راديو FM هم داره . با قابليت Scan و تقويت امواج و اصلاح صدا .
* عكس هارو ميتونيد به صورت SlideShow به همراه موزيك ببينيد .
* قابليت انتخاب تصوير دلخواه به عنوان WallPaper هم داره .
* قابيلت خاموش كردن LCD براي صرفه جويي مصرف باتري در حالت هاي 5 - 10 - 15 - 30 ثانيه و حالت Always On رو هم داره :-" .
* راستي FrimWareـش هم به آخرين نسخه Update كردم .
* امكان انتخاب Theme هم وجود داره .
* يه سوييچ هم براي قفل كردن كليد ها داره .
* قابليت تنظيم زمان براي خاموش شدن هم داره .
* خيلي شيك و خوش دست هم هست :cool:/:) .

قيمت اين مدل العان تو بازار حدود 100.000 تومنه ( من خودم خريدم 97 تومن ) اما من چون شديداً پول لازم دارم 70 تومن ميدم . اميدوارم قيمت خوبي باشه چون واقعاً شديداً به پول احتياج دارم و مجبور شدم اينو براي فروش بزارم ... خودم براي كيفيت ضبظ صداي بالاش ( سر كلاس ) گرفتمش اما چه كنيم ديگه ...
اگه سوالي هم هست در خدمتيم :love::love::love: .

سلام . :((

من 50 میخرم . اگر بالاتر مد نظرتون بود شاید دوستان دیگه بخوان ولی بالاتر از این،بنده انصراف میدم

بابا نامرديه ... من شديداً پول لازم دارم ... راستي يكسال هم گارانتي تعويض رايان بدر الكتريك داره !

جان من ... خدايي ... ديگه جا نداره ... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
توی رایان صبا 87 . فکرش رو بکن بیرون ارزون تر نیست؟ نامرد که کردی مارو :mad: ولی درکت
میکنم که پول احتیاج داشتی لابد . ما میریم کنار که راحت بفروشی

سلام . :biggrin1:

رفيق چرا ناراحت شدي ... باور كن منظوري نداشتم ... همين طوري من باب قول معروف يه چيزي گفتم ... ببخشيد ... شرمنده :biggrin1::blushing:

توی رایان صبا 87 . فکرش رو بکن بیرون ارزون تر نیست؟

بسوزه پدر اين بازار كه اصلاً شرف نداره ... من خودم 97 خريدم ، بعد يه ماه 10 تومن خورده تو سر جنس ... عجيبه ! يه بار ديگه هم يه همچين اتفاقي برام افتاده بود اما خيلي ناجور تر ... يه كارت گرافيك 6800GTX خريده بودم 480 هزار تومن ... درست دو هفته بعد شد 200 بعدشم 180 ... :((:eek::((

نهايتاً من 60 تومن هم ميتونم بدم ... اما خدايي ديگه پايين تر جا نداره ... خيلي پول لازمم :-"

بازم ببخشيد :blushing::love:

سلام . :biggrin1:

رفيق چرا ناراحت شدي ... باور كن منظوري نداشتم ... همين طوري من باب قول معروف يه چيزي گفتم ... ببخشيد ... شرمنده :biggrin1::blushing:

بسوزه پدر اين بازار كه اصلاً شرف نداره ... من خودم 97 خريدم ، بعد يه ماه 10 تومن خورده تو سر جنس ... عجيبه ! يه بار ديگه هم يه همچين اتفاقي برام افتاده بود اما خيلي ناجور تر ... يه كارت گرافيك 6800GTX خريده بودم 480 هزار تومن ... درست دو هفته بعد شد 200 بعدشم 180 ... :((:eek::((

نهايتاً من 60 تومن هم ميتونم بدم ... اما خدايي ديگه پايين تر جا نداره ... خيلي پول لازمم :-"

بازم ببخشيد :blushing::love:

سلام
نه بابا . شما سروری :) پس تو از من بدشانس تری من اینقدر از این بدشانسی ها آوردم
که حد نداره. در هر صورت امیدوارم دوستان بخرن مشکلت حل بشه.

داداش 30 خواستی بگو بیشتر نمیصرفه
شما که سایت رو با سمساری اشتباه گرفتی.
فکر کنم اینجا فقط بخاطر بازارچه عضو شدی که خرید و فروش کنی.
خودت تاپیک میزنی و یه چیزی میفروشی بهترینه و نقص نداره قیمت هم ده تومن بالا تر از بازار میدی اما کسی میخواد چیزی بفروشه(تازه میگه پول لازم دارم) میای میزنی تو سر مال. یه تیر تو تاریکی اگه شد که میخری 30 میفروشی 70 (به یه بنده خدای از همه جا بی خبر) اگه نشد هم که تاپیکای دیگه هستن.

مثلا سر گوشی n73:
لطفا قیمت پایین ندین چون گوشی اکبنده و هیچ مشکلی نداره

مشکیه.من 340 خریدم

من میخوام 10 20
تومان ضرر کنم
قیمت خریدمم گفتم

این دوستمون میگه آخرش 60 اون یکی دوستمون هم گفت 50.
حالا شما این پست رو اینجا برا چی دادی؟ اگه کسی هم میخواست بخره منصرف میشه.

شرمنده دوست من حق با شماست;)
منم یک قیمت دادم که به نظر خودم وتسه خودم مناسبه
اگه تو تاپیک مشکلی ایجاد کردم معظرت میخوام ولی
قصد بی احترامی نبود
:love:

شما که سایت رو با سمساری اشتباه گرفتی.
فکر کنم اینجا فقط بخاطر بازارچه عضو شدی که خرید و فروش کنی.
خودت تاپیک میزنی و یه چیزی میفروشی بهترینه و نقص نداره قیمت هم ده تومن بالا تر از بازار میدی اما کسی میخواد چیزی بفروشه(تازه میگه پول لازم دارم) میای میزنی تو سر مال. یه تیر تو تاریکی اگه شد که میخری 30 میفروشی 70 (به یه بنده خدای از همه جا بی خبر) اگه نشد هم که تاپیکای دیگه هستن.

مثلا سر گوشی n73:

این دوستمون میگه آخرش 60 اون یکی دوستمون هم گفت 50.
حالا شما این پست رو اینجا برا چی دادی؟ اگه کسی هم میخواست بخره منصرف میشه.
لطفا شمام حرفاتون رو پس بگیرین
این یک قیمت بود همین
من به پول این چیزا احتیاجی ندارم
:-"
احترامتو رو نگر دارین;)

سلام . :-"

از دوستاني كه لطف فرمودند ... قيمت پيشنهاد كردن ممنونم ... بالاخره هركسي يه ايده اي داره .

اما من بگم از 60 پايين تر نميام :biggrin1::biggrin1::biggrin1: .

از مهرپويا عزيز هم بخاطر لطف هميشگي كه نسبت به دوستانشون دارند ممنونم ... البته اين فقط يك لطف معمولي نيست و نشانه اي از حق طلبي شما در تمام موارده ... بازم ممنونم . :love:

ولي همچنان منتظرم ... كسي نميخره ؟ /:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or