فروش يك عدد Ps3 20gig نو

Saeed.x360

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
با سلام خدمت همه ي دوستان خودم:love:
من بخاطر پاره اي از مشكلات مالي(شخصي) مجبورم (بر خلاف ميل باطني) دستگاهمو بفروشم لازم به ذكر هست من فقط دستگاهمو بخاطر پاره اي از مشكلات مجبور شدم بفروشم و گرنه فكر نكنم كسي از PS3 ناراضي باشه.:((
در ضمن من هنوز هيچ بازي رو نتونستم خريداري كنم و خوشبختانه يا متاسفانه توفيق بازي كردن با پلي3 رو از طريق مستقيم پيدا نكردم ولي بگم من چندوقت پيش يك بازي Motorstorm رو از Store دانلود كردم و الان تو هاردشه و خوشبختانه لااقل يك بازي تو هاردش هست كه بيكار نمونيد.
دستگاه هم همون طور كه گفتم 20GIG هست و رجيونش هم Ntsc/J هست و كار هم نكرده:cheesygri دستگاه رو هم به بهترين قيمت هايي كه ارائه بشه تحويل داده ميشه
(دوستان من چندوقت ديگه ميام تهران پس لطفا قيمت هاتون رو هر چه سريعتر به من اطلاع بديد)
موفق و پيروز باشيد
سعيد

بابا تو يه تاپيك ديگه Ps3 60 gig رو كه باهاش بازيم نكرده ميده 500 حالا تو ميدي 510 520 تومن:eek:
دوست عزيز شايد اون كسي كه ميگي اين قيمت ميده دستگاهشو به قيمت پايين تري خريده
در ضمن سعيد جون هم گفتند كه به علت پاره اي از مشكلات ميخوان دستگاهشونو بفروشند پس زياد سر قيمت چونه نزنيد تا مشكل ايشون رفع بشه!;)

بابا هرکی میخواد ببره هرکی نمیخواد خواهشا بازار رو خراب نکنید نمیدونم ننم خریده 20 ... خریده .. .
ولی سعید حیف تا چند روز دیگه کپی میشه

واقعا ممنونم
در مورد قيمت بايد بگم خب ايشون تازه اومدن قيمتي رو دادن كه بنظر خوب ميرسه من كسي رو مجبور نكردم هر كي ميتونه بنا بر تشخيص و مصلحت خودش هر دستگاهي رو بخره من هم ميگم ايشون واقعا قيمتشون عاليه چون كلا من آدم بخيلي نيستم و شايد ايشون بيشتر از من به پول احتياج دارن
من نميدونم چرا همه با من انگار لج هستن ميگم اگه كسي ميخواد بخره من باهاش كنار ميام اما بعضي ها ميان فقط ايراد بگيرن قيمت رو هم جديدا خبر ندارم و ميگم با اين تفاسير من دستگاهمو 5 الي 10 تومن از همه جاهايي كه 20 گيگ رو ميدن ارزونتر ميدم

سعید جان خیلی خیلی ببخشید تو کارت دخالت میکنم دلم نمیخواست این پست رو بدم ولی ... خیلی حیف بفروشی کپی میشه و ... مشکلت رو یه جوری حل کن گر صبر کنی ز غوره ps3 کپی سازی:laughing:

البته من فقط بخاطر اينكه مشكل پيش اومده مجبورم دستگاهمو بفروشم:(
توجه : 1- قيمت رو پايين آوردم و هر كي ميخواد Pmبده
2- يك خبر هم دارم با توجه به اينكه Ps3 تو مشهد زياد طالب نداره ولي 360 بر عكس و ميتونم 360 رو براحتي رد كنم يك راه ديگه اي هم دارم و اون اينست كه دستگاهمو با يك 360 ( البته نو و دست نخورده ) به همراه مخلفات عوض كنم تا اينطوري سريعتر مشكلم حل بشه.
موفق باشيد

من نميدونم واقعا چه ذهنيت غلطي تو همه جا افتاده :evil:
من منظورم كلي هست. ببينيد بعضي از دوستان دارن خودشونو الكي به زحمت ميندازن :-" مطمئن باشيد اگه پلي3 از طريق هارد هك بشه كه (فكر كنم محال باشه چون فعلا بيشتر دارن رو Bootable بلوري كار ميكنند) مطمئن باشيد تو فريم وار هاي جديدي كه سوني منتشر ميكنه جلوي اينكار گرفته ميشه. فقط خواستم يك زمينه اي براي ذهنيت غلطي كه بعضي از مغازه دارها اونو شروع كردن فراهم آورده باشم كه پلي 20 گيگ واقعا به نسبت اختلاف قيمتي كه با 60 داره شايد گزينه مناسبي باشه و من منظورم از اين حرفها به هيچ عنوان اين نيست كه بياين دستگاهمو بخريد!!!
موفق باشيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or