فروش يك دستگاه X360 دسته دوم كاملا سالم

Silenthill_ir

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام
بچه ها من مي خوام 360 XBOX پرميوم رو بفروشم .
تاريخ ساختش 2005 هست .
رجيونش J هست .
هيچ مشكل گرمايي هم نداشته , تاحالا هم هيچ مشكلي نداشتم باهاش چون بسيار كم بازي كردم و مي تونيد از دوستاني كه من رو ميشناسن سوال كنيد .
دي ماه سال پيش خريدمش .
فنش رو 12 ولت كردم . دريچه ي پشتش هم بريدم تا هوا بهتر خارج بشه .
باهاش فقط اين چند تا بازي رو كردم : Virtua Tennis , CrackDown , GOW , Crabon , Stranglehold . Dead Rising
بين اينها فقط GOW و CrackDown را رفتم آخر .
اون موقع هم كه بازي ميفروختم فقط باهاش بازي تست مي كردم .
راستش من از 360 خوشم نمياد و بيخود داره خاك ميخوره .
از لايو هم بن نشده .
چند تا بازي و يك Face Plate هم باهاش ميدم .
ريموت هم داره ;)
يك بازي Final Fantasy ارجينال هم داره .
لنزش هم كاملا سالم هست . (اصلا بازي به اون صورت نكردم كه بخواد سالم نباشه)
كابل HDAV هم خريدم براش .

تنها مشكلي كه داره اين هست كه دستش تازگي ها موقع بازي قطع ميشه و نميگذاره بازي كنيد .
يا بايد دستش رو بدين تعمير كنن يا اينكه يكي ديگه بخرين .

راست و حسيني هر چي بود گفتم .
خوب الان نوش 400 تومان هستش (بدون ريموت) . نمي دونم قيمت رو چند بگم .
براي اونهايي كه ميخوان 360 بخرن فرصت خوبي هست . منم كه به پولش احتياج دارم .

GOOD LUCK

آخرین ویرایش:
سلام
بچه ها من محمد هستم (Silenthill_ir) .
بگذاريد مشخصات كنسولم رو يكبار ديگه بگم .
XBOX 360 Premium NTSC/J Only For Japan + كابل HDAV + كابل Ethernet + آداپتور + ترانس + يك دسته ي خراب + هدست + يك بازي ارجينال (Final Fantasy)
اين هم لوازم جانبي : ريموت + فيس پليت + 8 تا بازي :arrowd:

Project Sylpheed ورباتيم با چاپ
Transformers ورباتيم با چاپ
Shrek ورباتيم با چاپ
Pirates Caribbean ورباتيم با چاپ
NBA Live 07 ديتا رايت
Dead Or Alive 4 ديتارايت
Sega Rally اي وان
Dead Rising اي وان

فن كنسول را دادم 12 ولت كردن (10 هزار تومان دادم)
كنسول هم از Live بن نشده
من با اين كنسول به حضرت .... (ارزش قصم خوردن داره ؟) 5-6 تا بازي كردم و همشون هم تا آخر نرفتم .
من از 360 خوشم نمياد اگه خوشم مي آمد نميفروختم .
كنسول من هيچ ايرادي نداره و اون رو شرط سالم بودن ميفروشم , يعني اينگه شما ببريد 1 هفته مداوم باهاش بازي كنيد اگه مشكلي پيدا كرد مال خودم . (اگه مشكلي داشت وجدانم قبول نمي كرد بفروشمش)

قيمت قطعي اين كنسول كه عوض بشو هم نيست به اين صورت هست:
بدون لوازم جانبي = 270
با لوازم جانبي
اگه فقط اون 8 تا بازي رو بخواين = 280
اگه فقط Face Plate رو بخواين = 275
اگه فقط ريموت رو بخواين = 290
اگه هر 3 تاش رو بخواين 300 سر راست تقديم شما .
قيمت عالي هست .
در مورد دسته هم خدمتتون عرض كنم قابل تعمير هستش و اگه خودم بدم تعمير كنن پولي كه بابت تعمير ميدم , ميكشم رو قيمت كل دستگاه .
دوستان عزيز اگه 360 مي خواين با اين قيمت جايي نميدن مگر اينكه كنسول 3 چراغ داده باشه يا... و صاحبش از ترس بفروشتش .
ميتونيد با من تماس بگيرين : 09355295832
يا پيغام بگذارين .
GOOD LUCK

اين يك عكس از ريموتي كه من دارم :arrowd:

6o5927l.jpg

GOOD LUCK

با سلام

من يك دستگاه xbox360 براي فروش دارم . اين دستگاه فقط 2 ماه كار كرده و كاملا نو هست . از ابتدا با متد x-clamp replacement و 12 ولت كردن مشكل حرارتي رو بر طرف كردم .اگر حرفه اي باشيد ميدونيد كه اين دو متد تنها راه نجاتيه كه در تمام فروم هاي خارجي براي xbox360 تاييد شده و اين كار توسط گروه nextgen روي دستگاهم انجام شد .
من اوايل ماه رمضان همين امسال به قيمت كلي 480 هزار تومان از تهران فروشگاه nextgen تهيه كردمش ( البته با هزينه x-clamp و 12 ولت شدن فنها ) قيمت پايه من براي دستگاه 390 هزار تومان هستش و هر كسي كه يه كنسوله سالم بخواد اين بهترين فرصت و مي تونه از اين بابت مطمئن باشه .

براي تماس با من ميونيد با شناره زير تماس بگيريد :
09153035808

موفق باشيد
فريدون

اگه اهل فیلم و سریال خارجی هستی من میتونم کنسولت رو با 350-400 تا دی وی دی فیلم و سریال های آمریکایی عوض کنم.
اگه موافق بودی کافیه اعلام کنی تا زنگ بزنم بهت و بریم برای تعویض
لازم به ذکره که سریال ها ، سریال های روز آمریکا هستن ( مثل لاست، اسمال ویل، 24، پریسزون بریک ، گیلمور گرلز و ... ) ( فیلم ها هم آرشیو خوبیه ، اگه اهل فیلم باشی

اگه اهل فیلم و سریال خارجی هستی من میتونم کنسولت رو با 350-400 تا دی وی دی فیلم و سریال های آمریکایی عوض کنم.
اگه موافق بودی کافیه اعلام کنی تا زنگ بزنم بهت و بریم برای تعویض
لازم به ذکره که سریال ها ، سریال های روز آمریکا هستن ( مثل لاست، اسمال ویل، 24، پریسزون بریک ، گیلمور گرلز و ... ) ( فیلم ها هم آرشیو خوبیه ، اگه اهل فیلم باشی
:biggrin1: نه دست شما درد نكنه :biggrin1:
پيشنهاد جالبي بود ;)
GOOD LUCK

سلام به همه
دوست عزیز من مشهد ساکن هستم چتوری میشه با هم معامله کنیم ؟ راستش 270 خیلی مناسبه منو وسوسه کرده .یعنی مغازه های تهران ازین قیمت بالاتر ازت نمیخرن که به این قیمت رازی شدی و اینجا میخوای بفروشی؟؟! در هر صورت من نقدا حاضر هستم فقط یه راه منطقی پیشنهاد بده

سلام به همه
دوست عزیز من مشهد ساکن هستم چتوری میشه با هم معامله کنیم ؟ راستش 270 خیلی مناسبه منو وسوسه کرده .یعنی مغازه های تهران ازین قیمت بالاتر ازت نمیخرن که به این قیمت رازی شدی و اینجا میخوای بفروشی؟؟! در هر صورت من نقدا حاضر هستم فقط یه راه منطقی پیشنهاد بده
سلام
براي معامله پيغام بگذاريد يا تماس بگيرين : 09355295832
من نمي خوام به مغازه بفروشم .
مغازه خيلي بخره با همه ي چيزاش 200 تومن :biggrin1: .
كسي كه اينجا مي خواد بخره براي خودش مي خواد و اينطوري هم به نفع خريدار هست هم مشتري.
چون مغازه دار هم كمتر ميخره و هم گرون تر ميفروشه .
پس ديگه بحث مغازه نكنيد لطفا .
GOOD LUCK

تعجب مي كنم چرا كسي نمي خره :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
بابا قيمتم كه عالي هست .
جايي با اين شرايط و اين قيمت 360 ميدن ؟ :eek:
بعضي ها شايد فكر كنند دستگاه ايراد داره .
شما وقتي برين يك دستگاه نو بخرين يك هفته بعد برين بگين خراب شده , ببخشيد فروشنده اونجاشم حسابتون نمي كنه .
من مي گم ببريد 1 هفته بازي كنيد پيش هر متخصص يا تعمير كاري هم كه مي خواين ببرين نشون بدين . كوچكترين ايرادي چه از نظر خوده دستگاه و لنز داشت مال خودم .
يكي من رو از دست اين 360 راحت كنه ثواب ببره .
دوباره بگم دستگاه پرميوم هست + 9 تا بازي + يك بازي ارجينال + ريموت + فيس پليت + فن 12 ولت . فقط 100 هزار تومن لوازم جانبي داره .
از Live هم بن نيست .
بابا 290 :eek::eek::eek::eek: زياده ؟
بزنگين يا پيغام بدين : 09355295832
GOOD LUCK

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or