فروش يكدستگاه xbox360 arcade اكبند(فالكون)

• Thread starter Thread starter hwxp3
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

hwxp3

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
با سلام
من يه دستگاه 360 اركيد با مادر بورد فالكون اكبند از دبي براي خودم اوردم اما حالا مجبورم
بفروشمش.

دستگاه كاملا اكبنده.يعني كپي خور كردنش با خودتونه

لطفا قيمت بديد.
من تهران هستم.

اقا پيام هم از يكي دو ماه قبل سفارش ميگيره پس شما واسه اينكه كنسول دستتون برسه بايد يكي دو ماه صبر كنيد واسه همينه كه ارزونتر ميده. خوب البته ادم با انصافي هم هست.

دوست عزیز پیام از چند ماه قبلش سفارش نمیده.میره دوبی جنس رو می خره و میده لنج بیارن.دیگه بسته به زمان حرکت لنج 1-2 هفته طول میکشه.در ضمن زمانی هم که میرسه هرکسی خرید همون موقع براش پست می کنه.

آرکید اسمش بخاطر DVD بازی های آرکیدی هست که داخلشه.بعد میگید نداره ؟

به هر حال قیمت رو یک مقدار بیار پایین تر.

از 1-2 هفته دیگه هم پشت شهرداری 500 به پایین می فروشن.بعدا می فهمید چرا ... :love:

دوست عزیز پیام از چند ماه قبلش سفارش نمیده.میره دوبی جنس رو می خره و میده لنج بیارن.دیگه بسته به زمان حرکت لنج 1-2 هفته طول میکشه.در ضمن زمانی هم که میرسه هرکسی خرید همون موقع براش پست می کنه.

آرکید اسمش بخاطر DVD بازی های آرکیدی هست که داخلشه.بعد میگید نداره ؟

به هر حال قیمت رو یک مقدار بیار پایین تر.

از 1-2 هفته دیگه هم پشت شهرداری 500 به پایین می فروشن.بعدا می فهمید چرا ... :love:
دوست عزيز شما توقع نداري من در دستگاه اكبندو باز كنم و dvd بازيشو به ايشون بفروشم كه؟
من نگفتم ايشون سفارش ميده گفتم اقا پيام سفارش ميگيره يعني از بچه هاي سايت سفارش ميگيره.

در ضمن گفتم كسي بياد پاي معامله من يه تخفيف خوب بهش ميدم.

دوست عزيز شما توقع نداري من در دستگاه اكبندو باز كنم و dvd بازيشو به ايشون بفروشم كه؟
من نگفتم ايشون سفارش ميده گفتم اقا پيام سفارش ميگيره يعني از بچه هاي سايت سفارش ميگيره.

در ضمن گفتم كسي بياد پاي معامله من يه تخفيف خوب بهش ميدم.

در مورد حرف آخرت کارت درسته.:love: معلومه آدم منصفی هستی.

در مورد پیام هم کلا همیشه غیر از سفارشاتش باز هم جنس میاره که کسایی که می خوان بخرن.

من هم نگفتم در جعبه رو باز کن.منظور من این بود که نوشته بودی DVD بازی نداره.برای همین من گفتم توی این پک همچین DVD با فلان مشخصات هست... :love:

360

ادرس دقيق مغازه و شماره تلفنشو بده ببينيم كدوم مغازس
اگه اين قيمت بده من ده تا ميخوام.

مثل اينكه شما خيلي وقته از قيمتا خبر نداري الان زير 530 تومن پشت شهرداري نميتوني پيدا كني

جدی میکی 530 مگه سر گردنس:eek::eek::eek:یعنی دوبل میفروشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or