فروش يا تعويض بازي TOmb rider

فروش يا تعويض بازي Tomb rider با بازي هاي forza5 deadrising wolfenstein watchdogs قيمت 155 كاهش قيمت به 145
140136674273972.jpg
- - -ویرایش - - - با بازي هاي جديد تعويض بصورت پرداخت مابه تفاوت صورت ميگيرد
سلام یه سوال ازتون داشتم. من Tomb rider رو روی PC بازی کردم. شرکت سازنده قول داده بود تا نسخه XBOX ONE نسخه ایی با گیم پلی جدید باشه و برا کسایی که رو کنسول های دیگه بازی کردن تکراری نباشه. واقعا اینطوری هست که ارزش خرید داشته باشه؟ ممنونم

این کد رو که لو دادی رفت داداش :p

داداش استفاده شدس :d

- - -ویرایش - - -

سلام یه سوال ازتون داشتم. من Tomb rider رو روی PC بازی کردم. شرکت سازنده قول داده بود تا نسخه XBOX ONE نسخه ایی با گیم پلی جدید باشه و برا کسایی که رو کنسول های دیگه بازی کردن تکراری نباشه. واقعا اینطوری هست که ارزش خرید داشته باشه؟ ممنونم
دقيقا همينطوره,دوست عزيز من خودم بازي رو روي 360 تمام كرده بودم اما بقدري اين نسخه از نظر گرافيك بصري و نور پردازي عالي كار شده كه من دوباره بازي رو روي وان تموم كردمش,اين نسخه نسخه defenitive edition هست كه معنيش اين هست كه بهترين نسخه اي كه توليد شده از بازي هست
من پيشنهاد ميكنم تريلر هاي مربوط به نسخه ايكس باكس وان رو با كيفيت 1080 ببينين تا متوجه منظور بنده بشين

داداش استفاده شدس :d

دقيقا همينطوره,دوست عزيز من خودم بازي رو روي 360 تمام كرده بودم اما بقدري اين نسخه از نظر گرافيك بصري و نور پردازي عالي كار شده كه من دوباره بازي رو روي وان تموم كردمش,اين نسخه نسخه defenitive edition هست كه معنيش اين هست كه بهترين نسخه اي كه توليد شده از بازي هست
من پيشنهاد ميكنم تريلر هاي مربوط به نسخه ايكس باكس وان رو با كيفيت 1080 ببينين تا متوجه منظور بنده بشين

خوبه پس :d

----------------
من نسخه PS4 تامب رایدر رو دارم، از نظر نورپردازی و گرافیک که عالی کار شده اما بازی به جز چند تا اسکین جدید هیچ مرحله اضافه ای نسبت به نسخه نسل قبل نداره. اما برای عاشقان این بازی از واجبات خرید برای نسل حاضر است.:)

خوبه پس :d

----------------
من نسخه PS4 تامب رایدر رو دارم، از نظر نورپردازی و گرافیک که عالی کار شده اما بازی به جز چند تا اسکین جدید هیچ مرحله اضافه ای نسبت به نسخه نسل قبل نداره. اما برای عاشقان این بازی از واجبات خرید برای نسل حاضر است.:)
دقيقا درسته رضا جان خوب محتواي اضافيش كلا انلاينش هست كه تمام دي الي سي هاش هست و تو بازي اره فك كنم 8 تا 9 تا لباس جديد براي لارا هست ولي گرافيك خيلي عاليه

سلام دوستان
دو بازی Forza motor Sport و titan fall رو دارم که فقط 1بار استفاده شده چون اصلا من با کنسول x one بازی نمیکنم اینا هم از دبی فرستادن می خوام بفروشمشون کلا فقط 1 بار هر کدومش گذاشته شده تو دستگاه نصب شده همین بدون هیچ گونه خش و زدگی . هر کس تمایل به خرید داره پیام خصوصی بده . مرسی
قیمت هر کدام 175 تومان
dt6kja7th2k880gwliee.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or