Roter Jäger
کاربر سایت
خریدار فیلم ها زیر هستم قیمت بدید:
The wackness
Troy
ps:
imageنمی خوام فیلم رو با دیسکش می خوام
The wackness
ps:
imageنمی خوام فیلم رو با دیسکش می خوام
ای کاش که می دونستیماز این فیلمهای بلوری کجا میشه گیر آورد یعنی کجاها میفروشن...
دوست من زود قضاوت نکن. هیچ کس خودشو به اون راه نمیزنه. تو ایران اصلا جایی نیست که اینا رو بفروشه که بچه ها به شما معرفی کنن. اون چند نفری هم که دارن یا از اون ور براشون آوردن یا خودشون خریدن آوردن.ای کاش که می دونستیم
اینجا گویی هیچکس نمی دونه اونهایی هم که میدونن خودشون رو می زنند به اون راه
گمون نکنم جایی باشه که شما بتونی فیلم بلو ری ازش بخری چون اگه فیلمی وارد بشه ( به تعداد ) حتما قاچاق شده . در ثانی شما از طریق پست فیلم نمی تونی وارد کشور کنی ( این جزو قوانین گمرکه ) مگر انیمیشن یا داکیو منتری .
برای من 1 بار بازی از انگلستان دوستم فرستاد... دستم نرسيد... اصلاً غيب شد ... تو پست مرکزی هم خبر نداشتن...يکبار از دوبی برام فرستادن .. .رسيد اون!
من اعتماد ندارم کلاً به سيستم پست ايران!
البته ميتونم دوستان دريافت کردن... احتمالاً شانس ما اينطوريه ..
عزیز می دونم تعداد کسایی که این فیلم هارو دارند کمند من خودم دوتا دونه دارم اونم از یونان آوردم ولی آدم دیگه بلو ری میبینه دلش نمیاد دی وی دی نگاه کنه اینطورم نیست که هیچکجا نباشه حتما یه جایی هست الان همین پایین یکی کامنت گذاشت که یکی رو می شناسه که میارهدوست من زود قضاوت نکن. هیچ کس خودشو به اون راه نمیزنه. تو ایران اصلا جایی نیست که اینا رو بفروشه که بچه ها به شما معرفی کنن. اون چند نفری هم که دارن یا از اون ور براشون آوردن یا خودشون خریدن آوردن.
مثل همین چند وقت پیش که یکی از دوستان Dark Knight رو فکر کنم از مالزی آورده بود که من خریدم ازش.
عزیز پست ایران رو ولش کن برای من دوتا بازی از دانمارک فرستادن تابستان سال 87 هنوز دستم نرسید!!!!!!!!!البته دیگه غیدش رو زدم! دو سه ماهه اول هی سر می زدم الان هر یه ماه یه بار یه زنگ می زنم برم رو مخشون دیگه!!!!:biggrin1:دقیقا !
پست ایران در نوع خودش شاهکاره ! اگه چاپار خونه های هخامنشی هم اینجوری کار می کردم کوروش تا سر کوچشون هم نمی تونست فتح کنه .
اینا ربطی به اینجا نداره ولی می گم که کسی اگه می خواد با پست یه همچین چیزایی رو تحویل بگیری بدونه چه حبره :
4 تا فیلم از انگلستان برام اومد که 2 تا بسته بود یه 3 تای و یه تکی . تکیه مستقیم اومده بود دم خونه ، یعنی سرایه دار بلوک بقلی پیدا کرده بود انگلیسی هم که بلد نبوده خلاصه نصف شهرک رو گشته تا رسیده دست من . اون 3 تا هم ضبط شد . یکیشو با مارمولک بازی از برادران ارشاد باز پس گرفتم ! اما دو تاش موند که بر گردوندم .
اما یه مورد دیگه که مهر سال قبل یه بسته برای من رسیده بود ایران ( فیلم و مجله ) پست چی احمق سه بار اومده کسی نبود نامه نزاشته بعد 3 ماه برگشته مقصد بعد من اسفند ماه تازه فهمیدم که برگشته ( بهم خبر داد اونی که فرستاده بود ) بعد هم که پیگیر شدم هم کلی تحقیر شدم آخر سر هم رسما بهم گفتم به چه حقی پی قضیه رو گرفتی !
البته دفعه اول یه پیر مردی تو پست مرکزی ( چهار راه لشگر ) بود که کلی کمکم کرد ولی با یه گل بهار نمیشه .
درود بر دوستان عزیز
من یکی رو میشناسم فیلم بلوری میاره (مغازش رو نمی دونم کجاست فقط زنگ میزنم برام می فرسته )
قیمتش یکم بالاست حدود 40-60 ولی هر فیلمی که بخواهید یا داره یا میاره (بدونه بیانه و از این حرفا ) .
کسانی که شمارش رو می خوان بگن .
پاینده باشید
درود بر دوستان عزیز
من یکی رو میشناسم فیلم بلوری میاره (مغازش رو نمی دونم کجاست فقط زنگ میزنم برام می فرسته )
قیمتش یکم بالاست حدود 40-60 ولی هر فیلمی که بخواهید یا داره یا میاره (بدونه بیانه و از این حرفا ) .
کسانی که شمارش رو می خوان بگن .
پاینده باشید