sergeant fenix
کاربر سایت
کسی نیس جواب بده ؟ ! خیلی گشتم ولی پیدا نکردم !من فیلم افسانه دوم فبرییه رو میخوام :confused:
کسی نیس جواب بده ؟ ! خیلی گشتم ولی پیدا نکردم !من فیلم افسانه دوم فبرییه رو میخوام :confused:
خریدار The BBC High Definition Natural History Collection (Planet Earth / Wild China / Galapagos / Ganges) به قیمت خوب هستم - اگر کسی اینو داره یا میتونه تهیه کنه به من خبر بده
لینک :
http://www.amazon.com/Definition-Natural-History-Collection-Galapagos/dp/B0019MG35O/ref=pd_sim_d_5
سلام دوست عزیز من این پک رو برات میتونم 250 گیر بیارم مشتری هستی بسم الله
خب امروز بد زده حالی خوردیم :biggrin1: ! نیما میگفت که بلوری TDK و Wolverine رو میده 20 تومن ... امروز رفتم گفت تموم کرده ایم ... یحمل خالی میبسته ...
من از یکی دیگه از دوستان بلوری TDK رو گرفتم :biggrin1: ! Wolverine و TDK رو هر کی میخواد یه پی ام بهم بده آدرس بدم بره بگیره ... قیمتشم منصفانس ...
دقیقا فردین ! از روی پک ها برمیدارن با قیمت پایین میفروشن ! این جا یکی که به عشقه این 2 تا فیلم میره پک رو میخره ضرر میکنه ! یکی هم مثل ما که زیر قیمت گیرش میاد ، سود میکنه ! ولی خب به هر حال Special Edition هست ! با این قیمت ها می ارزه خداییش ...البته منصفانه که چه عرض کنم. اگر دقت کنید این روزها همه دارن wolverine و TDK میفروشن و ولورین همشونم ریجنلاک B هست... این ها باندل های جدیدی هستن که PS3 داره. پس منصفانه ای در کار نیست و دارن با سود خالص تو پاچه ملت میکنن.
دوست عزیز ۱۸۰ قیمت دارم
ممنون بابت پیگیریتون