فروش و تبادل فیلم های Blu-ray

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بچه ها اگه Blue Ray RAM داشته باشم راحت میتونم تو خود PC فیلم رو نگاه کنم؟:confused:

اره پسرم راحت میتونی ! در ضمن باید مانیتورت هم ساپورت کنه !

Blue Ray RAM قیمتش الان چند هست و چه مانیتورهایی ساپورت می کنه؟
اولا RAM نیست و Rom هست . RAM به DVD ها و Mini DVD های اختصاصی شرکت پاناسونیک میگن که قابلیت های بی نظیری داره و بسیار گرون هم هست .
قیمتاش که ارزون شده (تو قسمت سخت افزار فروم میتونی بپرسی) ولی الان خریدن BD-Player بهتره - حول و حوش 200 تومن هست به بالا ! BD-Rom هم از همین قیمت شروع میشه به بالا ! حول حوش 192 تومن قیمت داشتم .
مانیتور هایی که رزولوشن Full HD رو ساپورت کنن (1920*1080 )! قابلیت HDCP داشته باشن به همراه خروجی HDMI .

با سلام
من حدود 15 عدد فیلم بلو-ری بصورت True Image دارم (در است مانند این است که خود بلو-ری رو در اختیار دارید و با Virtual Drive باز می شه و Anydvd HD)
با ایمجهای فیلمهایی که ندارم مبادله می کنم
ایمج ها رو هم از روی بلوری های اریجینال که دارم گرفتم یک یریش هم از بقیه بروبچ که اورجینال سایر فیلمها رو داشتم گرفتم-همچنین Tru image های چند فیلم HD DVD هم دارم

با تشکر
زرکش

ميشه ليست ايميج ها رو برام pm کنيد؟

Blue Ray RAM قیمتش الان چند هست و چه مانیتورهایی ساپورت می کنه؟
قیمت rom حدود 70 - 80 تومنه . سیستم قوی می خواد . کارت گرافیک باید قابلیت ساپورت HDCP رو داشته باشه مثل مانیتور . ولی باز هم نتیجه به خوبیه پلیر های رایج مثل همین PS3 نمیشه !

قیمت rom حدود 70 - 80 تومنه . سیستم قوی می خواد . کارت گرافیک باید قابلیت ساپورت HDCP رو داشته باشه مثل مانیتور . ولی باز هم نتیجه به خوبیه پلیر های رایج مثل همین PS3 نمیشه !
این به خاطر اینه که تفاوت یه DVD اصلی با BD تو یه مانیتور 24 اینچ هم به خوبی قابل تشخیص نیست ! چه برسه به اینکه خیلی ها 17 و 19 اینچ دارن .
من هم توصیه میکنم BD-Player بگیرید .

با سلام

کسی بلوری آکبند Dark knight رو نداره ؟ اگه آکبند هم نباشه لااقل تمییز باشه

اگه کسی داره لطفا قیمتشم بگه

سلام اگر کسی این سه فیلم رو داره من خریدارم. .
The Good, the Bad and the Ugly Blu-ray

( Terminator 2: Judgment Day Blu-ray (Skynet Edition

The Dark Knight Blu-ray

DVD

سلام یه سوال می شه با PS3 فیلم های DVD رو هم تماشا کرد؟
:blushing:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or