M4JiD
کاربر سایت
منم خریدارم اگه کسی داشت بگه.کسی نیست Twilight رو داشته باشه؟
نمیدونید کجا بلو ری میفروشن؟
اگه جایی رو سراغ دارید خواهشا بگید
منم خریدارم اگه کسی داشت بگه.کسی نیست Twilight رو داشته باشه؟
نمیدونید کجا بلو ری میفروشن؟
اگه جایی رو سراغ دارید خواهشا بگید
اره پسرم راحت میتونی ! در ضمن باید مانیتورت هم ساپورت کنه !
اولا RAM نیست و Rom هست . RAM به DVD ها و Mini DVD های اختصاصی شرکت پاناسونیک میگن که قابلیت های بی نظیری داره و بسیار گرون هم هست .Blue Ray RAM قیمتش الان چند هست و چه مانیتورهایی ساپورت می کنه؟
با سلام
من حدود 15 عدد فیلم بلو-ری بصورت True Image دارم (در است مانند این است که خود بلو-ری رو در اختیار دارید و با Virtual Drive باز می شه و Anydvd HD)
با ایمجهای فیلمهایی که ندارم مبادله می کنم
ایمج ها رو هم از روی بلوری های اریجینال که دارم گرفتم یک یریش هم از بقیه بروبچ که اورجینال سایر فیلمها رو داشتم گرفتم-همچنین Tru image های چند فیلم HD DVD هم دارم
با تشکر
زرکش
قیمت rom حدود 70 - 80 تومنه . سیستم قوی می خواد . کارت گرافیک باید قابلیت ساپورت HDCP رو داشته باشه مثل مانیتور . ولی باز هم نتیجه به خوبیه پلیر های رایج مثل همین PS3 نمیشه !Blue Ray RAM قیمتش الان چند هست و چه مانیتورهایی ساپورت می کنه؟
این به خاطر اینه که تفاوت یه DVD اصلی با BD تو یه مانیتور 24 اینچ هم به خوبی قابل تشخیص نیست ! چه برسه به اینکه خیلی ها 17 و 19 اینچ دارن .قیمت rom حدود 70 - 80 تومنه . سیستم قوی می خواد . کارت گرافیک باید قابلیت ساپورت HDCP رو داشته باشه مثل مانیتور . ولی باز هم نتیجه به خوبیه پلیر های رایج مثل همین PS3 نمیشه !
بله میشه!!!!سلام یه سوال می شه با PS3 فیلم های DVD رو هم تماشا کرد؟
:blushing:
dvd کپی من پیشنهاد میکنم نذاری تو ps3 !میشه راهنمایی کنین؟