فروش ویژه کنسول PSP SLIME

• Thread starter Thread starter gpod
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

gpod

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
فروش ویژه پی اس پی اسلیم !
پی اس پی ها در پک های Daxter و معمولی هست ( basic ) !

PSP SLIME DAXTER ... 155.000
PSP SLIME WHITE ... 210.000
PSP SLIME BLUE ... 210.000
PSP SLIME PINK ... 210.000
PSP SLIME SILVER ... 210.000

رنگ مشکی فعلا موجود نیست اما تا 20 میرسه به دستم !

دوستان کسی هم تعداد بخاد قیمت بهتری میتونم بدم ! ;)

آخرین ویرایش:
ببخشید از تمام دوستان معذرت خاهی میکنم !
اشتباه شده بود قیمت پک داکستر همین الان یکی از دوستان تماس گرفت که متوجه اشتباهی که کردم شدم واقعا ببخشید ! دیگه حواس ادم سر جاش نباشه همین میشه :blushing:

قیمت 255.000 تومان هست نه 155
باز هم ببخشید ! ;)

اشتباه شده بود قیمت پک داکستر همین الان یکی از دوستان تماس گرفت که متوجه اشتباهی که کردم شدم واقعا ببخشید ! دیگه حواس ادم سر جاش نباشه همین میشه :blushing:

باز هم ببخشید ! ;)
خوب پس قضیه این بود.......
یه لطفی بکن بگو اون مدلهای silver و white چه چیزهایی روشون داره. ایا اونها هم مثل مدل piano black هستند که هیچی وسایل جانبی نداره؟؟؟

باز هم ببخشید ! ;)
شما خودت برات این قیمت عجیب نبود که حتی برای دومین بار هم روی این قضیه تاکید می کردی :laughing: به هر حال اگه 255 هست دیگه فروش ویژه نیست چون بقیه هم دارن همین قیمتا می دن ;)

دوستان یک اشتباهی شد گفتم 155 قیمت 255 هست حالا مشکوک میزنم یا نمیزنم دیگه به خودتون مربوط میشه !!
از دوستان کسی خریدار بود در خدمتیم ! ;)

به هر حال اگه 255 هست دیگه فروش ویژه نیست چون بقیه هم دارن همین قیمتا می دن
اگر جدیدا قیمت بگیری 185 هست هر روز هم در حال گرونتر شدن هست !

یه لطفی بکن بگو اون مدلهای silver و white چه چیزهایی روشون داره. ایا اونها هم مثل مدل piano black هستند که هیچی وسایل جانبی نداره؟؟؟
داخل پک یک عدد psp slime .. باطری .. شارژر .. دفترچه .. همین !

دوستان یک اشتباهی شد گفتم 155 قیمت 255 هست حالا مشکوک میزنم یا نمیزنم دیگه به خودتون مربوط میشه !!
از دوستان کسی خریدار بود در خدمتیم ! ;)

اگر جدیدا قیمت بگیری 185 هست هر روز هم در حال گرونتر شدن هست !

داخل پک یک عدد psp slime .. باطری .. شارژر .. دفترچه .. همین !
حامد جان بیشتر از 100 بار بهت زنگ زدم گفتم بابا این شرایط خرید رو بگو. پس چرا یه پست درست با شماره حسابو مخلفاتش نمیدی؟؟ بالاخره ما چطوری باید اقدام به خرید کنیم؟
از بقیه دوستان هم خواهش میکنم این قضیه شک و مشکوک رو بزارید کنار.بسه دیگه, حالا یکی یه اشتباهی میکنه دیگه دست بردار نیستید.( با خودم هم هستم)

حامد جان بیشتر از 100 بار بهت زنگ زدم گفتم بابا این شرایط خرید رو بگو. پس چرا یه پست درست با شماره حسابو مخلفاتش نمیدی؟؟ بالاخره ما چطوری باید اقدام به خرید کنیم؟
براتون پيغام خصوصي گزاشتم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or