سلام
فروش بازی psp
من لیست کامل و به روزی از بازیهای psp رو برای فروش به دوستانی که در شیراز هستند دارم که تا چند روز آینده لیستشون هم میذارم قیمت هم تو پیام خصوصی گفته میشود چون هر چه بیشتر بخرید ارزونتر در میاد.
اطمینان داشته باشید که تو شیراز از این قیمت ارزونتر گیرتون نمیاد
نحوه رسوندن بازی هم هر طور که شما راحت باشید هم میاریم و هم از چند روز آینده میتونید بیاد مغازه
نکته:خرید از سایت ارزونتر از مغازه هست چون در مغازه شریک هستم و نمیتونم قیمت تفاهمی بدم ولی اینجا چای چونه زدن هم داره
فروش ویژه wii
wii کپی نشده NTSC/us +یک دسته اضافه +دو عدد دسته کلاسیک+مموری 1گیگ+بازی ریمن(ترانس هم به عنوان اشانتیون)=450000 هزار تومن
توجه:الان مغازه های معروف شیراز بدون این وسایل و کپی نشده بالای 600 تومن میدن
فروش psp
فروش psp نو و دسته دو(سالم در حد نو)در رنگهای مختلف به همراه مموری و umd
لوازم جانبی ps2 و psp
دوربین psp
دوربین ps2
گیتار ps2
مموری psp و ps2
کنترل و ...
فروش فیلم dvd
فروش فیلمهای روز با زیر نویس فارسی
فروش تکی 1500تومن
فروش بالای 10 تا 1000 تومن
فیلمهای مسابقات کشتی کج جدید و به روز
فروش تکی 2000 تومن
به علت تعداد زیاد فیلمها هنوز لیست تهیه نشده ولی میتونید خودتون درخواست بدید که ببینیم تو لیست هست یا نه
فقط به درخواستهای درون پیام خصوصی جواب داده میشود
اکثر قیمتها هم با مشتری راه میام و بیشتری تفاهمی هست جوری که خودتون هم باور نکنید
فروش فعلا فقط در شیراز
فروش بازی psp
من لیست کامل و به روزی از بازیهای psp رو برای فروش به دوستانی که در شیراز هستند دارم که تا چند روز آینده لیستشون هم میذارم قیمت هم تو پیام خصوصی گفته میشود چون هر چه بیشتر بخرید ارزونتر در میاد.
اطمینان داشته باشید که تو شیراز از این قیمت ارزونتر گیرتون نمیاد
نحوه رسوندن بازی هم هر طور که شما راحت باشید هم میاریم و هم از چند روز آینده میتونید بیاد مغازه
نکته:خرید از سایت ارزونتر از مغازه هست چون در مغازه شریک هستم و نمیتونم قیمت تفاهمی بدم ولی اینجا چای چونه زدن هم داره
فروش ویژه wii
wii کپی نشده NTSC/us +یک دسته اضافه +دو عدد دسته کلاسیک+مموری 1گیگ+بازی ریمن(ترانس هم به عنوان اشانتیون)=450000 هزار تومن
توجه:الان مغازه های معروف شیراز بدون این وسایل و کپی نشده بالای 600 تومن میدن
فروش psp
فروش psp نو و دسته دو(سالم در حد نو)در رنگهای مختلف به همراه مموری و umd
لوازم جانبی ps2 و psp
دوربین psp
دوربین ps2
گیتار ps2
مموری psp و ps2
کنترل و ...
فروش فیلم dvd
فروش فیلمهای روز با زیر نویس فارسی
فروش تکی 1500تومن
فروش بالای 10 تا 1000 تومن
فیلمهای مسابقات کشتی کج جدید و به روز
فروش تکی 2000 تومن
به علت تعداد زیاد فیلمها هنوز لیست تهیه نشده ولی میتونید خودتون درخواست بدید که ببینیم تو لیست هست یا نه
فقط به درخواستهای درون پیام خصوصی جواب داده میشود
اکثر قیمتها هم با مشتری راه میام و بیشتری تفاهمی هست جوری که خودتون هم باور نکنید
فروش فعلا فقط در شیراز