فروش واچ داگز

amir_afsan_heh

کاربر سایت
Rating - 100%
2   0   0
G]قیمت 200 تومن.شهرستانم و هزینه پست با خریدار محترم.تعویض ندارم و قیمت اخرمم همینه
f2uwx6er2yds03fns5vo.jpg
[/URL][/IMG]

آخرین ویرایش:
داداش تو عکس یه چیزی شبیه شکستگی قاب دیده میشه
اون قیمت که نوشته PS4 ، بالا سمته چب یه سری خط سفید افتاده
قابش کاملا سالمه ؟

قابش کاملا سالمه ؟

اره مشکوک به شکستگی میزنه

استاتر عزیز لطفا توضییح دهید و دوستان را از شک در بیاورید.

قابش کاملا سالمه ؟

نه دوست عزیز قاب سالمه فقط اون قسمت یه مقدار روکش قاب تو عکس جمع شده...مطمعن باش خومو واسه همچین چیزی مدیون نمیکنم

سلام.شما كه امتياز بازارچتون صفر هستش چه اعتماد سازي اي داريد كه بعد از واريز پول ارسال ميكنيد؟
اگر به امتياز بازارچه اعضا يا صريح تر بگم به امتياز بازارچه من اعتماد و اعتقاد داريد من ١٩٠ خريدارم البته به شرط اينكه هم اول ارسال بعد واريز هم هزينه ي پست با خودت باشه چون اين قيمت ٢٠٠ كاملا غير منطقي هست.البته اگر شما امتياز بازارچه داشتيد قطعا اول پول رو من واريز ميكردم بعد شما ارسال ميكرديد.
موافق بوديد پيام خصوصي بديد.
يا علي

سلام.شما كه امتياز بازارچتون صفر هستش چه اعتماد سازي اي داريد كه بعد از واريز پول ارسال ميكنيد؟
اگر به امتياز بازارچه اعضا يا صريح تر بگم به امتياز بازارچه من اعتماد و اعتقاد داريد من ١٩٠ خريدارم البته به شرط اينكه هم اول ارسال بعد واريز هم هزينه ي پست با خودت باشه چون اين قيمت ٢٠٠ كاملا غير منطقي هست.البته اگر شما امتياز بازارچه داشتيد قطعا اول پول رو من واريز ميكردم بعد شما ارسال ميكرديد.
موافق بوديد پيام خصوصي بديد.
يا علي
حق با شماست دوست عزیز...ولی من به دوتا از بچه های سایت بازی فروختم که هردوشون اول واسم پولو ریختن.مایل بودین نام کاربری یا تلشونو تو پیام خصوصی بهتون بدم...

Last edited by a moderator:
حق با شماست دوست عزیز...ولی من به دوتا از بچه های سایت بازی فروختم که هردوشون اول واسم پولو ریختن.مایل بودین نام کاربری یا تلشونو تو پیام خصوصی بهتون بدم...[/QUOTE]
بهتر بود به اون ٢ نفر ميگفتيد بهتون امتياز بدن كه راحت تر اعتماد ميشد الان عزيز.
در كل منم يكي از مشتري هات هستم با شرايط خودم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or