فروش هارد 120 الیت نو

danijon_2006

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام دوستان من یدونه الیت گرفتم نو نو هست از اقا پیام گرفتم هنوز روشن نشده چون پول کم اوردم میخوام هاردش رو بفروشم اگه کسی واقعا میخره بگه چون تو بد شرایط مالی هستم و میخوام هارد رو بفروشم تا بدهیم رو بدم در صورت اینکه صد در صد میخرین پیام خصوصی بدین

می گم من کابل HD الایت رو می خوام.خود کابل رو نه یه کابل دیگه هست.اگه نیازی به صدای استریو نداری به کارت نمی یاد می خوام.می فروشی ؟

البته کابل کامپوننت و کابل HDMI هست.من فقط همینو می خوام :

360elite%2520062.jpg

------------------------------------

اینم وسایل الایت که فکر نکنم این کابل خیلی بهش نیاز پیدا کنی :

4855-xbox360elite.jpg

آخرین ویرایش:
این کابل رو مخصوصا لازم دارم چون یدونه اچ دی تی وی دارم میخوام ازش استفاده کنم
اگه کسی هاردو میخواد بگه بقیه از بقیه وسایل هم فقط هد ست رو میفروشم

به خدا پول کم اوردم که دارم میفروشم و پول خریدش هم با کلی دردسر جور شده یعنی گوشیم رو فروختم و حسابم هم خالی کردم کلی دیگش هم از فک و فامیل گرفتم وگرنه خودم قصد خرید ارکید رو داشتم ولی دیدم وقتی اقا پیام داره قیمت خوب میده الیت رو الیت برداشتم
قیمت هم خود اقا پیام داره هارد 120 نو رو میده فکر کنم 170 من باهاتون 160 حساب میکنم در ضمن پول هم واریز میکنین به حساب اقا پیام ولی شماره ی فیش رو میدین به من تا من بهش بدم که یه وقت قاطی نشه اخه بنده ی خدا سرش شلوغه میترسم اشتباه پیش بیاد وقتی پول رو ریختین به حساب اقا پیام بعد شماره ی فیش رو به پیغام خصوصی میزنین و ادرستون رو هم میزارین و همچنین میگین که دوست دارین با پست براتون بفرسته یا با اتوبوس در ضمن هزینه ی پست هم اضافه میشه که بستگی داره به جای کسی که هست اگر کسی قطعی خواست بگه تا من به اقا پیام بگم تا هزینه ی پست و یا ارسال با اتوبوس هم بر اورد کنه و بعد بهتون میگم بریزین به حساب اینم تاپیک اقا پیام که 3 تا شماره حساب تو امضاش هست
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=9516&page=107
اینم شماره ی بنده ولی خداییش اگه کسی واقعا خریداره مسیج بزنه یا تماس بگیره ولی تا حد ممکن پی ام بدین گوشی هم تا شنبه به ترتیب و ساعات زیر خاموشه
روز 21 خرداد از ساعت 2 تا 3 و نیم بعد از ظهر
روز 23 هم به همین ترتیب
روز 25 از ساعت 10 صبح تا 11و نیم صبح

آخرین ویرایش:
قیمتش نوش چنده؟همون قیمت دیگه چون میگم که اصلا دست نخورده هست
دوستان کسی برای خرید هارد نبود؟هرکی هارد رو بخره بهش 707 ساعت اینترنت شبانه البرز میدم

اینم شماره ی بنده دوستان فقط در صورتی که قصد دارین واقعا بخرین تماس بگیرین به برنامه ی خاموشی گوشی در پست های قبلی توجه کنین با خریدار هم راه میایم
09179677800
کاظمی

من نمی دونم چرا وقتی این تاپیک رو می خونم یه معادله ریاضی توی ذهنم میاد و اون هم عبارت است از چهارصد و هشتاد منهای صد و شصت، مساوی با سیصد و بیست! :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or