فروش نوت بوک قدرتمند گیمینگ Alienware M14x Version 1

Ahoora Mazda

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
یک دستگاه نوت بوک ALIENWARE M14X با مشخصات زیر به فروش میرسد :

فروخته شد ........
در ضمن این نوت بوک دارای قابلیت Overclock به وسیله برنامه BIOS دستگاه میباشد.

Cpu Overclock Option
Memory Overclock Option
Geforce GT555 Overclock OPtion
Intel HD Overclock Option

این نوت بوک فول کانفیگ میباشد.

Alienware M14X - Stealth Black with Soft Touch Finish
Intel Core i7 2820QM 2.4GHz (3.4GHz Turbo Mode, 8M cache
8GB Dual Channel DDR3 at 1600MHz
Alienware M14X 150W A/C Adapter
14.0 High Def+ (900p/1600x900) with WLED backlight
3.0GB DDR3 NVIDIA GeForce GT 555M using NVIDIA Optimus technolog
y
500GB 7200RPM SATA 3GB/s
AlienFX Color, Quasar Blue
Alienware Command Center Software, M14X
Genuine Windows 7 Home Premium, 64bit, English
DataSafe Local BackUp
PC Restore
Hinge U
p WLAN - BLACK
Adobe Acrobat Reader
Roxio Creator Starter
Slot-Load Dual Layer DVD Burner, DVD+-RW, CD-RW
Soundblaster X-Fi Hi Def Audio - Software Enabled
Intel Wireless-N WiFi Link 1000 a/g/n 1x2

و....

قیمت 2850000 تومان ....بدون کوله.......با کوله پشتی 2950000 تومان

http://youtu.be/kGjYj04_qSA

http://youtu.be/H-GqMqLYJSA

http://youtu.be/aYarAPpILI4

http://youtu.be/Fmd3nWhoYzo

http://youtu.be/NSjKObbCdS8

Alienware M14x Laptop Review

Looking first to build quality the M14x continues the trend set by the M11x-M18x with a solid body and high quality, branded internal components. The slightly rubberised finish is exceptional and there is minimal flex to the keyboard which has good backlighting. From a design perspective the M14x is full of positives.
Single Review, online available, Very Long, Date: 07/18/2011

Rating: Total score: 100% price: 90% performance: 90% workmanship: 100%

فروخته شد ........

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ™MASOUD 3
من 400000 تومن داشتم رفتم ps3 خریدم...الان شپش هم توجیبم نیست...وگرنه ازت می خریدم...
خیلی خوفه!!!

هاها خیلی باحال بود!!=))

اگه کسی این قیمتا میخره من دفعه بعد 2 3 تا ازینا بیارم ؟! تقریبا 1.100 بالای قیمت آکش !

آخرین ویرایش:
عزیر من همین الان با این فیمتی که گفتی با کانفیگ من 4 تا داشته باشی میخرم .....همین امشب هم میخرم..آخه دوست من خودم میارم .با این فیمت دلار 1300 حواله ...

---------- نوشته در 08:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:24 PM ارسال شده بود ----------

وزن این نوت بوک چقدره؟

دوست عزیز 2.8 وزنش هست..

---------- نوشته در 08:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:25 PM ارسال شده بود ----------

دوستان لطفا اسپم ندید....اگر گرونه کسی نمیخره بیخ ریش صاحبش که من باشم میمونه .....من خیلی وقته توی این کارم همه هم میدونند چه در این فروم و چه در فرومهای دیگه ...حالا هر کسی که میرسه یا وارد کننده میشه یا داره... من که دارم میگم هر کسی رو کنه با کانفیگ من حاضر و اماده در نهران تحویل بده من خریدارم... و تاپیکم رو میگم که مدیران ببندند...

آخرین ویرایش:
من یکی از این لپتاپ رو گرفتم چند وقت هست ، واقعا برای گیم در مسافرت بی نظیره چون سیستم واقعا قوی و قدرتمندی داره .

دوست عزیز تاپیکت رو خودت میتونی ببندی برای جلوگیری از اسپم برو تو ابزارهای گفتگو اونجا هست.
اینجوری راحتتری.فقط خودت پست بده.

من یکی از این لپتاپ رو گرفتم چند وقت هست ، واقعا برای گیم در مسافرت بی نظیره چون سیستم واقعا قوی و قدرتمندی داره .

دوست عزیز میشه یک لطفی کنید و بگید چه مدلی و با چه کانفیگی و با چه قیمتی و اگر دوست داشتین بگین از کجا ....البته اگر مایل به گفتم هستید .. من خیلی خیلی دوست دارم این نوت بوک توی ایران جا بیفته و خدایش تا حالا بیشتر از 20 تا نوت بوک و 10 تا 12 دسکتاپش اوردم و توی ایران فروختم ..اما به علت قیمت بالایی که داره همه فکر میکنند گرونه اما خدایش فقط انهایی که دارند و استغاده میکنند میدونند من چی میگم ..خدایش فقط تمام هدفم این بوده که لپ تاپها و دسکتاپهاش رو توی ایران جا بندازم .. من برای پول این کارو نمیکنم .. اما همه فکر میکنند که فقط سود مد نظر من هست . خدایش خواب پولش و ریسک اوردنش و اذیتی که نوی گمرک سر ادم میارند یک طرف و ایم داستانهای فروشش هم یک طرف میدونم سیستمهای گرونی هست اما دست به کیبردش بخوره دیگه نمیتونی ولش کنی..

---------- نوشته در 12:26 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:22 AM ارسال شده بود ----------

دوست عزیز تاپیکت رو خودت میتونی ببندی برای جلوگیری از اسپم برو تو ابزارهای گفتگو اونجا هست.
اینجوری راحتتری.فقط خودت پست بده.
ممنون از راهنماییت . اما خدایش نیومدم که زور بگم ... امدیم یک جنسی رو معرفی کنم ه ارزشش رو از نظر من داره .. حالا یک عده که نمیگم از قصد اما با نا آگاهی این حرفهایی میرنند کخ .... البته باید بگم عادت دارم ..به هر حال از راهتمایت ممنون

عزیر من همین الان با این فیمتی که گفتی با کانفیگ من 4 تا داشته باشی میخرم .....همین امشب هم میخرم..آخه دوست من خودم میارم .با این فیمت دلار 1300 حواله ...

---------- نوشته در 08:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:24 PM ارسال شده بود ----------

دوست عزیز 2.8 وزنش هست..

---------- نوشته در 08:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:25 PM ارسال شده بود ----------

دوستان لطفا اسپم ندید....اگر گرونه کسی نمیخره بیخ ریش صاحبش که من باشم میمونه .....من خیلی وقته توی این کارم همه هم میدونند چه در این فروم و چه در فرومهای دیگه ...حالا هر کسی که میرسه یا وارد کننده میشه یا داره... من که دارم میگم هر کسی رو کنه با کانفیگ من حاضر و اماده در نهران تحویل بده من خریدارم... و تاپیکم رو میگم که مدیران ببندند...
من رفتم تو سایت Alienware کانقیگ شمارو درست کردم شد 2350$ ! 2350*1240~3تومن !! هزینه های دیگه هم حساب کنییم بازم 4 تومن نمیشه اونم چیزی که دیگه آک نیست!! البته بازار ایران حتما میطلبه که با این قیمت شما گذاشتی!!

من رفتم تو سایت Alienware کانقیگ شمارو درست کردم شد 2350$ ! 2350*1240~3تومن !! هزینه های دیگه هم حساب کنییم بازم 4 تومن نمیشه اونم چیزی که دیگه آک نیست!! البته بازار ایران حتما میطلبه که با این قیمت شما گذاشتی!!

اقا چرا از جنس من اطلاعات نداري ميگي اك نيست. جنس من اكبند هستش . كاملا نو هستش و ريجستر نشده تحويل مشتري ميدم. حتما بايد تاپيك رو ببندم.. بابا من گرون ميدم جايي ديگه هست از انجا بخريد. من در نوشته هام زدم كسي مثل كانفبگ من داره من نقد خريدارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or