سلام وقت بخیر
اول از همه بنده شهرستان هستم و صرفا چون فروش چنین وسیله هایی اینجا واقعا زمان بر هست و خیلی ها در جریان ویژگیهای مربوط به این ها نیستند برای همین تهران رو انتخاب کردم مثل همیشه بحث اعتماد وسط میاد و بنده چیزی نمیتونم بگم به فرد خریدار چون حق میدم که نتونن اعتماد کنند ولی بنده واقعا فروشنده هستم و از اعتماد کسی به هیچ عنوان سوء استفاده نخواهم کرد.
مانیتور ایسوس و موس لاجیتک هم برای فروش گذاشتم که لینکش رو میزارم برای دوستان.
فروشنده - مانیتور گیمینگ Asus VG248 و موس logitech G502 Hero هر دو تمیز و ارزنده
کرونوس مکس پلاس : (جعبه و متعلقات سالم)
مبدلی هست که برای اتصال کلیه کنترلر ها مورد استفاده قرار میگیره.میتونید از موس و کیبورد هم روی کنسول استفاده کنید. (قبلیت استفاده روی تمامی کنسول ها و pc )
مود های حرفه ای و رایگان مانند
aim assist
rapid fire
anti recoil و ...
قیمت: 1.600
----------------------------
-------------------------------
مبدل پلاس باکس ورژن جدید : (جعبه و متعلقات سالم)
سهولت استفاده
*دقت هدفگیری بالا
*پیکربندی آسان از طریق گوشی و تبلت هوشمند
*پشتیبانی کامل توسط تیم تخصصی
*یک سال گارانتی
*بدون نیاز به کامپیوتر
قیمت: 1 م
اول از همه بنده شهرستان هستم و صرفا چون فروش چنین وسیله هایی اینجا واقعا زمان بر هست و خیلی ها در جریان ویژگیهای مربوط به این ها نیستند برای همین تهران رو انتخاب کردم مثل همیشه بحث اعتماد وسط میاد و بنده چیزی نمیتونم بگم به فرد خریدار چون حق میدم که نتونن اعتماد کنند ولی بنده واقعا فروشنده هستم و از اعتماد کسی به هیچ عنوان سوء استفاده نخواهم کرد.
مانیتور ایسوس و موس لاجیتک هم برای فروش گذاشتم که لینکش رو میزارم برای دوستان.
فروشنده - مانیتور گیمینگ Asus VG248 و موس logitech G502 Hero هر دو تمیز و ارزنده
کرونوس مکس پلاس : (جعبه و متعلقات سالم)
مبدلی هست که برای اتصال کلیه کنترلر ها مورد استفاده قرار میگیره.میتونید از موس و کیبورد هم روی کنسول استفاده کنید. (قبلیت استفاده روی تمامی کنسول ها و pc )
مود های حرفه ای و رایگان مانند
aim assist
rapid fire
anti recoil و ...
قیمت: 1.600
----------------------------
-------------------------------
مبدل پلاس باکس ورژن جدید : (جعبه و متعلقات سالم)
سهولت استفاده
*دقت هدفگیری بالا
*پیکربندی آسان از طریق گوشی و تبلت هوشمند
*پشتیبانی کامل توسط تیم تخصصی
*یک سال گارانتی
*بدون نیاز به کامپیوتر
قیمت: 1 م