فروش مانیتور LG 17 - F700B

• Thread starter Thread starter rez
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

rez

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام
من یه مانیتور F700B دارم
کاملا سالمه حتی جعبه اش هم سالم وتمیزه
تو بازار کامپیوتر ایران 70 میخرنش ولی چون من شرق تهران هستم حمل ونقلش برام سخته
-------------------------------------------------------------------------------------------------
قیمت : 70 بدون تخفیف
هزینه حمل و نقل با خریدار

سلام
من یه مانیتور F700B دارم
کاملا سالمه حتی جعبه اش هم سالم وتمیزه
تو بازار کامپیوتر ایران 70 میخرنش ولی چون من شرق تهران هستم حمل ونقلش برام سخته
-------------------------------------------------------------------------------------------------
قیمت : 70 بدون تخفیف
هزینه حمل و نقل با خریدار

سلام
من مانتيور LG F700P دارم که مدلش يه کم بالاتر هست ولي فرقش فکر کنم خروجي و ورودي USB داره که هيچ کاربردي نداره و يه چيز بيخود هست اش
مانتيورتون بهترين مانتيور هست که ديگه اصلا توي بازار نمي توني پيدا کني
بهترين مانتيور براي بازي و گرانترين مانتيور در دوره خودش که ديگه اصلا وجود نداره
به نظر من دويست هزار تومن هم اينو نفروش چون خيلي حرفه اي ها مخصوصاً توي بازي اين مانتيور رو به همه چي ترجيح مي دهند
الان مدير يک شرکت سخت افزاري رو سراغ دارم که روزي صدها قطعه داره خريد و فروش عمده مي کنه و اکثرا هم مانتيورهاي LCD ولي اين مانتيور رو به همه اونها ترجيح مي ده
موفق باشيد

آخرین ویرایش:
از راهنماییتون ممنونم
من هم حرفتونو قبول دارم این دوتا بهترین crt هستند
راستش میخام یه f700p بخرم. به همین دلیل دارم اینو میفروشم چون p یه خورده از این بهتره

سلام
البته f700 p که ديگه اصلا نيست ولي فکر نکنم فرقي داشته باشند مانتيور من فقط پورت usb داره حالا نميدونم مدل شما چيه ولي بعيد مي دونم فرقي داشته باشه ولي مطمئن نيستم
به هر حال من يک ماه خريده بودم که مانتيورم سوخت F700P و نمايندگي يک مانتيور نو بهم داده که تا الان دارم ازش استفاده مي کنم

f700P تا 2 مگاپیکسل(1600*1200) رو پشتیبانی میکنه!!! ولی f700b فقط تا 1280*1024 هست!!! فرق اصلیشون اینه!!!

Darren شما چه کمکی میخوای؟:cheesygri
راستی من از کتابای darren خیلی خوشم میاد!!:cheesygri

سلام من یک fb775gدارم به درد بازی هم می خوره تو رو خدا کمکم کنید.

شما با يه كابل VGA ميتونين 360 رو به اين كنسول وصل كنين، كلا مونيتور هاي CRT از انتخاب هاي بازيكناي حرفه اي به دليل سرعت پاسخ بالا و رنگ هاي (كنتراست) بهتر در مقابل LCD ها هستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or