فروش مانيتور sumsung LCD BF 1750

• Thread starter Thread starter SLASH1
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

SLASH1

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
جديدا بدجوري زدم تو كار خريد و فروش گفتم اينم بفروشم:biggrin1:
اين مانيتور رو كه ديگه همتون مي شناسيد هنوزم تبليغاتش هست اما مشخصاتش به شرح زير:
max resolution:1024*1280
brightness:300
contrast:1:700
size:17 inch
weight:3.4 kg
دوتا هم خروجي يكي انالوگ و ديگري ديجيتال رو هم داره
يك سالم از گارانتيش مونده پس يك سال هست كه خريدم
كاملا سالمه مشكلي پيش هم توش پيدا كردين مجاني مي دم به خودتون:-"
همه چيزاشم كاملا تميز و سالم هست
دليل فروشم هم خريد تلويزيون 32 سامسونگ هست
قيمتم يه چيزي خودتون لطف كنيد بگين فقط يه چيزي نگين اينجوري بشم:blink:

من يه سامسونگ مدل Mb1795دارم اون موقع خريدمش 150تومن الان با اين وجود كه كاملا سالمه حدود50هزارتومن ميخوانش شما ديگه خودت حساب كن به هر حال شما فروشنده اي يه قيمتي به عنوان قيمت پايه بگو.

آخرین ویرایش:
من يه سامسونگ مدل Mb1795دارم اون موقع خريدمش 150تومن الان با اين وجود كه كاملا سالمه حدود50هزارتومن ميخوانش شما ديگه خودت حساب كن به هر حال شما فروشنده اي يه قيمتي به عنوان قيمت پايه بگو.

بله اگه ببري قصاب خونه(دست دوم بخر) كلا جنس بالاي 50 تومن نمي خره منم كارت گرافيگ 7900gs بردم گفت 45 برمي دارم:laughing:
من خودم 190 مي دم بخوام پايين تر بدم نگهش مي دارم شما هم فكر كن داري نو مي خري چون هيچ فرقي با نو نداره تا الانم كيفيت بهتر از اين مانيتور نديدم(صادقانه) حتي 2000 كنتراست هم به اين اندازه شفافيت نمي داد

چه خبره چرا قیمت را بالا می گی یکماه پیش با گارانتی سام سرویس 260 تومن بود و مالزییایش 255 تومن از یکماه پیش تا الان که گرون تر نمی شه ارزون تر هم می شه چون یک سری جدید سامسونگ اومده

چه خبره چرا قیمت را بالا می گی یکماه پیش با گارانتی سام سرویس 260 تومن بود و مالزییایش 255 تومن از یکماه پیش تا الان که گرون تر نمی شه ارزون تر هم می شه چون یک سری جدید سامسونگ اومده

عزيزم مجلشو دارم عكس بهت نشون بدم راضي مي شي چند بار سر ملتو كلاه گذاشتم كه اين بار دومم باشه
بعدشم يه چيزي بگو با عقل جور در بياد مگه ميشه تفاوت كره اي با مالزي 5 تومن باشه خوب طرف مريضه مازي رو بخره:laughing:

بله اگه ببري قصاب خونه(دست دوم بخر) كلا جنس بالاي 50 تومن نمي خره منم كارت گرافيگ 7900gs بردم گفت 45 برمي دارم:laughing:
من خودم 190 مي دم بخوام پايين تر بدم نگهش مي دارم شما هم فكر كن داري نو مي خري چون هيچ فرقي با نو نداره تا الانم كيفيت بهتر از اين مانيتور نديدم(صادقانه) حتي 2000 كنتراست هم به اين اندازه شفافيت نمي داد

اره عزيزم . چي داري ميگي حالا فكر نكن دارم بازارت را خراب ميكنم ها :biggrin1:

همين سري وايد سامسونگ مدل 931bw دوربر 300 تومان هم قيمت داره برو كيفتش را ببين ميتوني دستت را توش كني! كنتراستش هم 2000:1 هست و فوق العاده شيك و با كيفيت .

اره عزيزم . چي داري ميگي حالا فكر نكن دارم بازارت را خراب ميكنم ها :biggrin1:

همين سري وايد سامسونگ مدل 931bw دوربر 300 تومان هم قيمت داره برو كيفتش را ببين ميتوني دستت را توش كني! كنتراستش هم 2000:1 هست و فوق العاده شيك و با كيفيت .

فرخ تو هم حالا بازار مارو كساد مي كني يك حالي ازت بگيرم(شوخي كردم:laughing:)
اگه توي اون مانيتور مي توني دستتو بكني ماله من كل هيكلتو جواب مي ده:laughing:
بله اما به قول خودت بالاي 300 هزينه مي بره فكر كنم بيش از 300 هم باشه حالا يه قيمت مي گيرم چون 940 قيمتش 280 هست پس اون بايد بيشتر از اين حرفا باشه بازم مي گم نمي دونما
من دارم 190 مي دم خوب براي كسي كه پول زياد نداشته باشه خوبه ديگه اون جوري 100 ديگه بايد بده يعني جدا دارم گرون مي گم:confused:

البته تو قیمت راه بیای ها !
----------------------------
راستی الان مانیتور Lg F700b دست دوم رو چند میخرن . سالمه سالم ؟؟

نمي دونم باور كن بستگي داره به دست بدي يا قصابي:laughing:
قصابي كه كيلويي مي خره مثلا lcd ارزون تر برمي داره
يادمه يه زماني مي خواستم همين مانيتور رو بخرم اما چشمم كه به اين افتاد ديدم lcd يه چيزه ديگس البته سونيشم بود 500 تومن كه خيلي نامردي بود قيمتش

بياين اقايوني كه مي گن قيمتش اين نيست ببينيد مدل پايين تر از من الان 285 تومن توي رايان صبا به فروش مي رسه مدل b 1750 البته اين مدل با مال من تقريبا توي يه رنج قيمت هستن
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=544
الان ماله خودمم پيدا كردم با قيمت 282 تومن
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=549
حالا من نمي دونم چرا ملت مي خوام مارو دروغ گو جا بزنن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or