hamed4002 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jun 30, 2008 #1 اين لوازم از كنسول باقي مونده ، اگه خواستيد خبرم كنيد قاب فلزي بدنه كنسول كابل كامپونت ، كابل شبكه ، هدست درايو سامسونگ جنسها همشون سالم هستند و هيچ مشكلي ندارند
اين لوازم از كنسول باقي مونده ، اگه خواستيد خبرم كنيد قاب فلزي بدنه كنسول كابل كامپونت ، كابل شبكه ، هدست درايو سامسونگ جنسها همشون سالم هستند و هيچ مشكلي ندارند
LEERY کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 Jun 30, 2008 #2 نوشته شده توسط hamed4002: اين لوازم از كنسول باقي مونده ، اگه خواستيد خبرم كنيد قاب فلزي بدنه كنسول كابل كامپونت ، كابل شبكه ، هدست درايو سامسونگ جنسها همشون سالم هستند و هيچ مشكلي ندارند بیشتر... من مين بورد كنسولتو10 تومن ميخرم اگه خواستي يه پيام خصوصي بده.
نوشته شده توسط hamed4002: اين لوازم از كنسول باقي مونده ، اگه خواستيد خبرم كنيد قاب فلزي بدنه كنسول كابل كامپونت ، كابل شبكه ، هدست درايو سامسونگ جنسها همشون سالم هستند و هيچ مشكلي ندارند بیشتر... من مين بورد كنسولتو10 تومن ميخرم اگه خواستي يه پيام خصوصي بده.
onikzeh کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jun 30, 2008 #3 نوشته شده توسط hamed4002: اين لوازم از كنسول باقي مونده ، اگه خواستيد خبرم كنيد قاب فلزي بدنه كنسول بیشتر... سلام من "قاب فلزي بدنه كنسول" رو ميخوام لطفا قيمت رو برام بفرست
نوشته شده توسط hamed4002: اين لوازم از كنسول باقي مونده ، اگه خواستيد خبرم كنيد قاب فلزي بدنه كنسول بیشتر... سلام من "قاب فلزي بدنه كنسول" رو ميخوام لطفا قيمت رو برام بفرست
hamed4002 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jul 1, 2008 #4 فروش درايو نوشته شده توسط soheil_black: سلام من درایوتون رو میخرم لطف کنید قیمتش رو بهم بگید بیشتر... درايو رو بهت 40 تومان ميدم اگه خواستي خبرم كن
فروش درايو نوشته شده توسط soheil_black: سلام من درایوتون رو میخرم لطف کنید قیمتش رو بهم بگید بیشتر... درايو رو بهت 40 تومان ميدم اگه خواستي خبرم كن
hamed4002 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jul 2, 2008 #6 فروش قطعات نوشته شده توسط mi-360: man consoleto 20 toman mikharam بیشتر... فقط بدنه فلزي كنسول با درايو و كابل كامپونت و كابل شبكه و هدست با كانكتر پاور (منظورم برد مربوط به روشن كردن كنسول هست) دستگاه باقي مونده
فروش قطعات نوشته شده توسط mi-360: man consoleto 20 toman mikharam بیشتر... فقط بدنه فلزي كنسول با درايو و كابل كامپونت و كابل شبكه و هدست با كانكتر پاور (منظورم برد مربوط به روشن كردن كنسول هست) دستگاه باقي مونده
M mi-360 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jul 3, 2008 #7 نوشته شده توسط hamed4002: فقط بدنه فلزي كنسول با درايو و كابل كامپونت و كابل شبكه و هدست با كانكتر پاور (منظورم برد مربوط به روشن كردن كنسول هست) دستگاه باقي مونده بیشتر... بدنه فلزی کنسولتو چند میدی؟
نوشته شده توسط hamed4002: فقط بدنه فلزي كنسول با درايو و كابل كامپونت و كابل شبكه و هدست با كانكتر پاور (منظورم برد مربوط به روشن كردن كنسول هست) دستگاه باقي مونده بیشتر... بدنه فلزی کنسولتو چند میدی؟
hamed4002 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jul 3, 2008 #8 نوشته شده توسط mi-360: بدنه فلزی کنسولتو چند میدی؟ بیشتر... بدنه فلزي رو بهت ميدم 10 تومان البته تخفيف هم ميدم آخرین ویرایش: Jul 4, 2008
نوشته شده توسط mi-360: بدنه فلزی کنسولتو چند میدی؟ بیشتر... بدنه فلزي رو بهت ميدم 10 تومان البته تخفيف هم ميدم
hamed4002 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jul 3, 2008 #9 قيمت جديد فروش لوازم كابل شبكه رو 5 تومان ميدم هدست رو 3 تومان ميدم كابل كامپونت رو هم 12 تومان ميدم درايو سامسونگ رو هم 35 تومان ميدم از اين بهتر ديگه فكر نكنم قيمت پيدا كنيد آخرین ویرایش: Jul 4, 2008
قيمت جديد فروش لوازم كابل شبكه رو 5 تومان ميدم هدست رو 3 تومان ميدم كابل كامپونت رو هم 12 تومان ميدم درايو سامسونگ رو هم 35 تومان ميدم از اين بهتر ديگه فكر نكنم قيمت پيدا كنيد
hamed4002 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Aug 11, 2008 #11 دوست عزيز درايو خيلي وقت پيش فروخته شده اين قطعات مونده كابل اترنت بدنه فلزي كنسول