فروش فوق العاده ps2

AlirezaLesan

کاربر سایت
Rating - 100%
1   0   0
با سلام یک عدد ps2 75004 نقرهایpal کاملا نو و تمیز 6 ماه کار کرده همراه با 80 بازی از بهترین های ps2 و 2عدد دسته اصل سونی و دو عدد مموری کارد یکی برای ps2 و یکی برای بازی هایps1 همراه با کلیه وسایل داخل جعبه وهمراه با خود جعبه ps2و یک کیف سی دی 80تایی رایگان و تعدادی دلخواه بازی های به یاد ماندنی ps1
فقط و فقط 150 هزار تومان
در ضمن قیمت ps2 در بازار حدودا 170 الی 180 تومان می باشد!
با تشکر

فروش فوق العاده ps2
با این قیمت نمیشه گفت فروش فوق العاده!
ببری مغازه ازت 100 تومن بیشتر نمیخرن.تازه اگه تمیز و سالم باشه!
به هر حال کسی اینو با این قیمت نمیخره.
در ضمن قیمت ps2 بخاطر تابستون یکم کشیده بالا بعد از چند وقت میاد رو 120ـ130
به هر حال امیدوارم به این قیمت بفروشی!
اگه قیمت پایین بدی من هم هستم.

با سلام یک عدد ps2 75004 نقرهایpal کاملا نو و تمیز 6 ماه کار کرده همراه با 80 بازی از بهترین های ps2 و 2عدد دسته اصل سونی و دو عدد مموری کارد یکی برای ps2 و یکی برای بازی هایps1 همراه با کلیه وسایل داخل جعبه وهمراه با خود جعبه ps2و یک کیف سی دی 80تایی رایگان و تعدادی دلخواه بازی های به یاد ماندنی ps1
فقط و فقط 150 هزار تومان
در ضمن قیمت ps2 در بازار حدودا 170 الی 180 تومان می باشد!
با تشکر

من به خاطر فیلمهاش 130 میخرم saeedasm@yahoo.com:-"

با این قیمت نمیشه گفت فروش فوق العاده!
ببری مغازه ازت 100 تومن بیشتر نمیخرن.تازه اگه تمیز و سالم باشه!
به هر حال کسی اینو با این قیمت نمیخره.
در ضمن قیمت ps2 بخاطر تابستون یکم کشیده بالا بعد از چند وقت میاد رو 120ـ130
به هر حال امیدوارم به این قیمت بفروشی!
اگه قیمت پایین بدی من هم هستم.
KHARIDAR NISTY POST NADE AZIZ NARAHATY BORO AZ HAMOON MAGHAZE HA BEKHAR ETEFAGHAN YE MAGHAZE HAM BORDAM GOFT 150 MIKHARAM AMMA DIDAM MALOOM NIST CHEGHAdr mikhAST BEFROOSHE IN SHOD KE OOMAD INJA ELAM KARDAM RASTY DAR ZEMN SADO PANJAH MOSHTARI HAM DASHT VALY SHAHRESH BA MAN FARGH MIKARD AGE CONSOLE RO BBINI MIDOONI CHI MIGAM YEKYI AZ DOOSTAN BA AK ESHTEBAH GEREFTE BOOD AGE KESI HAM NA BOOD MAN BE HAMOON MAGHAZEDARE MIFROOSHAM BEBAKHSHID MOZAHEM SHODAM VA FINGILISH HAM NEVESHTAM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or