فروش فوری Beats Pro

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

54M113

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام

به پولش احتیاج دارم 460 میفروشم کسی واقعا خریدار باشه باهاش راه میام
همین چند ساعت پیش دستم رسیده خواستین عکس هم میزارم از جعبه پستی که امروز برام رسیده !

این عکس :

22l3yzfexcc9jzfma68.jpg

همینطور که میبینید رنگش مشکیه
لطفا اگه واقعا خریدار هستید پست بزنید.

آخرین ویرایش:
ميشه تو سايت اصلي ريجسترش كرد؟يه عكس از جعبه دستگاه بذارين ببينيم از اين high Copyهاست يا اورجيناله ....باركد بالاي يكي از گوشي هاست

خیر Verify نمیشه اما دفترچه و گارانتی روشه که روی تقلبی ها نیست ! حالا اگه شما میگی هست برو از همونا بخر !‌ بنده میدونم چی دارم و اینی که دارم چه کیفیت صدایی داره !‌ میخواستم سر کسی شیره بمالم همون اول میگفتم که اصلی هست
اصل نیست تقلبی هم نیست مدل Middle East هست !‌ اگه نبود گارانتی و دتفرچه روش نبود چیزی که شما از دبی هم بری بخری همین خواهد بود !

---------- نوشته در 03:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:01 PM ارسال شده بود ----------

قیمت به ۵۱۰ کاهش پیدا کرد

up..............

---------- نوشته در 02:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:16 PM ارسال شده بود ----------

قیمت به ۴۸۰ تغییر یافت

داداش این دوستمون ( MTH_XBOX360 ) که گفت 480 خریدارم بده به ایشون دیگه . ( بابت اسپم عذر میخوام )

نمیدونم والا میگن خودم خریدم ! که بنده همچین فکری نمیکنم !

قیمت به ۴۶۰ کاهش یافت
اینم اضافه کنم که بعد از خرید اگه خریدار از کیفیت صداش راضی نبود پس میگیرم و همه پولش بر میکردونم !‌ تضمین اینکه تقلبی نیست !

uppppppp
اینم اضافه کنم که بعد از خرید اگه خریدار از کیفیت صداش راضی نبود پس میگیرم و همه پولش بر میکردونم !‌ تضمین اینکه تقلبی نیست !

سلام دوست عزیز
شما محل سکونتتون تهرانه؟

اگر تهران باشید و بتونیم یه ملاقات داشته باشیم که من صدا رو قبل خرید تست کنم احتمال خیلی زیاد خریدارم.
چون من تجربه شنیدن هدفون رو داشتم. (البته Studio و Earphone tour) که حتما کیفیت این هم باید شبیه اونها باشه مخصوصا Studio که شاهکار بود.

خیر من تهران نیستم کیفیت صدا خیلی بیشتر از استودیو هست من خودم استودیو دارم
گفتم که شما اگه راضی نبودید از کیفیت بنده تمام پول شما رو بر میگردونم !‌ ( که قطعا راضی خواهید بود )

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or