فروش فوری xbox360 یا تعویض ds lite
یک دستگاه جاسپر به مشخصات زیر فوری به فروش میرسد .
دلیل فروش : دارم برمیگیردم دانشگاه پول لازمم تا دو روز آینده هستم پس هر کی میخواد تا دو روز تا 30 این ماه تصمیمش رو بگیره
هارد نداره
دستگاه xbox 360 آرکید جاسپره و تاریخش 23-7-2009 هستش ( دکمه درایوش کار نمیکنه هزینش 5 تومنه )
دوتا دسته وایرلس سفید
کابل 3 فیش + آداپتور + یک جفت باطری به قیمت 12 تومن + یک عدد شارژر
حدود 40 تا بازی
دستگاه کارتون هم داره.
اینم بگم تا قبل از اینکه آپدیت کنم به ال تی 2 راحت همه ی بازی ها رو میاورد اما از وقتی آپ کردم برخی اوقات ارور میده و از بازی در میاد یا یه سری از بازی ها رو اوپن تری میده ولی 90 درصد بازی هارو میاره تازه اینم بگم مشکل از دستگاه نیست مشکل از فریم وره .
یه بار از لایو استفاده شده اما هنوز 2 بار دیگه میشه اکانت رایگان گلد ساخت.
همه با هم به قیمت 370 یا اگه قیمت پیشنهادی دارین بگین ، با دی اس هم عوض میکنم
قیمت : پیشنهادی
قیمت 380
قیمت به 370 کاهش پیدا کرد با dsi یا ds lite دسته دوم هم تعویض میکنم بقش رو هم سر میگیرم
فروخته شد به b3da
فروخته شد به b3da
فروخته شد به b3da
---------- نوشته در 03:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:24 PM ارسال شده بود ----------
برو بالا
up
یک دستگاه جاسپر به مشخصات زیر فوری به فروش میرسد .
دلیل فروش : دارم برمیگیردم دانشگاه پول لازمم تا دو روز آینده هستم پس هر کی میخواد تا دو روز تا 30 این ماه تصمیمش رو بگیره
هارد نداره
دستگاه xbox 360 آرکید جاسپره و تاریخش 23-7-2009 هستش ( دکمه درایوش کار نمیکنه هزینش 5 تومنه )
دوتا دسته وایرلس سفید
کابل 3 فیش + آداپتور + یک جفت باطری به قیمت 12 تومن + یک عدد شارژر
حدود 40 تا بازی
دستگاه کارتون هم داره.
اینم بگم تا قبل از اینکه آپدیت کنم به ال تی 2 راحت همه ی بازی ها رو میاورد اما از وقتی آپ کردم برخی اوقات ارور میده و از بازی در میاد یا یه سری از بازی ها رو اوپن تری میده ولی 90 درصد بازی هارو میاره تازه اینم بگم مشکل از دستگاه نیست مشکل از فریم وره .
یه بار از لایو استفاده شده اما هنوز 2 بار دیگه میشه اکانت رایگان گلد ساخت.
همه با هم به قیمت 370 یا اگه قیمت پیشنهادی دارین بگین ، با دی اس هم عوض میکنم
قیمت به 370 کاهش پیدا کرد با dsi یا ds lite دسته دوم هم تعویض میکنم بقش رو هم سر میگیرم
فروخته شد به b3da
فروخته شد به b3da
فروخته شد به b3da
---------- نوشته در 03:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:24 PM ارسال شده بود ----------
برو بالا
up
آخرین ویرایش: