فروش فوری یک دستگاه xbox360 jasper

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

farhad_fr2

کاربر سایت
Rating - 100%
21   0   0
فروش فوری xbox360 یا تعویض ds lite

یک دستگاه جاسپر به مشخصات زیر فوری به فروش میرسد .
دلیل فروش : دارم برمیگیردم دانشگاه پول لازمم تا دو روز آینده هستم پس هر کی میخواد تا دو روز تا 30 این ماه تصمیمش رو بگیره
هارد نداره
دستگاه xbox 360 آرکید جاسپره و تاریخش 23-7-2009 هستش ( دکمه درایوش کار نمیکنه هزینش 5 تومنه )
دوتا دسته وایرلس سفید
کابل 3 فیش + آداپتور + یک جفت باطری به قیمت 12 تومن + یک عدد شارژر
حدود 40 تا بازی
دستگاه کارتون هم داره.
اینم بگم تا قبل از اینکه آپدیت کنم به ال تی 2 راحت همه ی بازی ها رو میاورد اما از وقتی آپ کردم برخی اوقات ارور میده و از بازی در میاد یا یه سری از بازی ها رو اوپن تری میده ولی 90 درصد بازی هارو میاره تازه اینم بگم مشکل از دستگاه نیست مشکل از فریم وره .
یه بار از لایو استفاده شده اما هنوز 2 بار دیگه میشه اکانت رایگان گلد ساخت.
همه با هم به قیمت 370 یا اگه قیمت پیشنهادی دارین بگین ، با دی اس هم عوض میکنم
قیمت : پیشنهادی
قیمت 380
قیمت به 370 کاهش پیدا کرد با dsi یا ds lite دسته دوم هم تعویض میکنم بقش رو هم سر میگیرم

فروخته شد به
b3da

فروخته شد به b3da
فروخته شد به b3da

hdfxf5n9p657ezdor8by.jpg
8gtkkkekcx4qxnlg8y0.jpg
plf97wugjiebuejj7x.jpg

ghj4q6x1f0bv5yx7s76.jpg
5tk43m8foazfqy8fj2m.jpg
56vfauk55xyqzec6k7ln.jpg
e0fkt1xu5sa4s2jrub2.jpg
fq9xakk73redbdhtkgm.jpg

---------- نوشته در 03:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:24 PM ارسال شده بود ----------

برو بالا
up

آخرین ویرایش:
up.....

---------- نوشته در 06:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:29 PM ارسال شده بود ----------

up.............

سلام درایوش چی هستش لایتون؟ من قبلا یه 250 اسلیم داشتم که مثل شما دکمش کار نمیکردش تا درست شد 25 هزینه برداشت . بازی ها رو نمی خوام ولی اگر خودت درایوش رو ببری درست کنن من از شما 320 بر میدارم اگر نه 300 بر میدارم قیمت خیلی خوبی دادم . فکر نکنم کسی بیشتر برداره

سلام درایوش چی هستش لایتون؟ من قبلا یه 250 اسلیم داشتم که مثل شما دکمش کار نمیکردش تا درست شد 25 هزینه برداشت . بازی ها رو نمی خوام ولی اگر خودت درایوش رو ببری درست کنن من از شما 320 بر میدارم اگر نه 300 بر میدارم قیمت خیلی خوبی دادم . فکر نکنم کسی بیشتر برداره
با سلام من خدماتی رفتم پرسیدم گفتش 5 تومن بیشتر نمیشه از پاساژدانشگده پرسیدم
درضم تمام پولی که برای درست کردن هزینه میشه من خودم از قیمت کنسول کم کردم 30 تومن برای این کارا کم کردم
شرمنده از درایو سر در نمیارم ؟ نمیدونم از کجا باید بفهمم که بگم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or