فروش فوری هدست دالبی LOGITECH با قیمت باور نکردنی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

a1l2i3z4a5h6r7

کاربر سایت
Rating - 87.5%
7   1   0
هدست لاجیتکG35:این هدست دالبی7.1 با سیم هستش*یعنی تو هر سطح از گوشی های آن 7عدد اسپیکر گداشتن که صدا را دالبی واقعی پخش کنه*وافعا فوق العاده هستش*به شرط می فروشمش کلن 1ساعت هم استفاده نشده بدون پیچ خط و خشی *گفتم 1 ساعت هم استفاده نشده همون جوری داخل جعبه گداشتم مونده*
قیمت مقطوعه چون منصفانه گذاشتم
تهران حضوری
شهرستان پست
قیمت الانش 270000Tهست میتونید قیمت بگیرید*
قیمت:200000T

Attachments

• IMG_2809.jpg
    IMG_2809.jpg
    141.3 KB · مشاهده: 53
  • IMG_2813.jpg
    IMG_2813.jpg
    134.8 KB · مشاهده: 68
آخرین ویرایش:
من مشکلم تقریبا با ایشون حل شد یعنی پولمو پس گرفتم ولی ایشون در مورد ارسال دستگاه به من چنتا دروغ گفتن من دیگه مشکلی ندارم باهاشون ولی نمیدونم چرا دروغ گفتن و گوشی شون رو چند روز خاموش کردن

خوب خدا رو شکر

دوستان خواهشا انقدر پیغام ندید که این شماره رو واسم پیگیری کن اون شماره رو واسم آدرسشو پیدا کن و ...
اینکار خیلی راحتی هم نیست و من فقط چون از انسان های کلاهبردار که میان سر یه بنده خدا که با 100 هزار امید و آرزو یه چیزی بخره و سرش کلاه بذارن به شدت
متنفرم و حاضرم هر کمکی به مالباخته بکنم اما رئیس اون مرکز کلی دلیل میخواد از آدم و باید 3 ساعت واسش داستان تعریف کنی چون اینکار
غیر قانونیه و فقط هم از دست رئیس یه مرکز مخابراتی یا پستی بر میاد همچین کاری کنه و منم به واسطه های که دارم میتونم اینکارو بکنم اما
همونطور که گفتم راحت نیست پس خواهشا انقدر درخواست ندید

na doostan ye soee tafahomi pish umade bud ke raf shod
man ghablan tu in site ham jensi kharidam ham forukhtam az amalkardamam maluumee
hala khode ZAREH bezudi dar in agahi khahaaad goft

---------- نوشته در 09:56 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:53 AM ارسال شده بود ----------

har fekri ke doost dari bokon chun baram mohem nist
az alaaan ham dg ghasde forushe hich jensio tu in sit nakhahaam dasht
chun ba yeseri bache shahrestani ke shahro nadidano az ozash khabar nadaran mamele nemikonam faghat hozuri

---------- نوشته در 09:57 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:56 AM ارسال شده بود ----------

ghable

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or