AMIN-1399F MP=♾️ HP=0 مدیر انجمن Rating - 100% 55 0 0 Nov 1, 2025 #3 اگه مجدد تاپیکی رو با موضوع تکراری بزنید دسترسی شما به انجمن قطع میشه. این ۵ مین تاپیکی هست که ایجاد کردید با یک مضمون.
اگه مجدد تاپیکی رو با موضوع تکراری بزنید دسترسی شما به انجمن قطع میشه. این ۵ مین تاپیکی هست که ایجاد کردید با یک مضمون.
armin.ss عضو جدید Rating - 0% 0 0 0 Nov 1, 2025 #4 نوشته شده توسط AMIN-1399F: اگه مجدد تاپیکی رو با موضوع تکراری بزنید دسترسی شما به انجمن قطع میشه. این ۵ مین تاپیکی هست که ایجاد کردید با یک مضمون بیشتر... نوشته شده توسط AMIN-1399F: اگه مجدد تاپیکی رو با موضوع تکراری بزنید دسترسی شما به انجمن قطع میشه. این ۵ مین تاپیکی هست که ایجاد کردید با یک مضمون. بیشتر... اخه من دیدم بعضیا ادیت میزنن تاپیک رو ولی من نمیدونم از کجا و چجوری باید ادیت کرد یه تاپیکی رو. مثلا همین که ادیت میزنن کاهش قیمت
نوشته شده توسط AMIN-1399F: اگه مجدد تاپیکی رو با موضوع تکراری بزنید دسترسی شما به انجمن قطع میشه. این ۵ مین تاپیکی هست که ایجاد کردید با یک مضمون بیشتر... نوشته شده توسط AMIN-1399F: اگه مجدد تاپیکی رو با موضوع تکراری بزنید دسترسی شما به انجمن قطع میشه. این ۵ مین تاپیکی هست که ایجاد کردید با یک مضمون. بیشتر... اخه من دیدم بعضیا ادیت میزنن تاپیک رو ولی من نمیدونم از کجا و چجوری باید ادیت کرد یه تاپیکی رو. مثلا همین که ادیت میزنن کاهش قیمت
AMIN-1399F MP=♾️ HP=0 مدیر انجمن Rating - 100% 55 0 0 Nov 1, 2025 #5 نوشته شده توسط armin.ss: اخه من دیدم بعضیا ادیت میزنن تاپیک رو ولی من نمیدونم از کجا و چجوری باید ادیت کرد یه تاپیکی رو. مثلا همین که ادیت میزنن کاهش قیمت بیشتر... شما زیر همین تاپیک که ایجاد کردید پست جدید بزنید و اطلاع رسانی کنید. نیازی نیست تاپیک جدید مدام ایجاد کنید. Reactions: armin.ss
نوشته شده توسط armin.ss: اخه من دیدم بعضیا ادیت میزنن تاپیک رو ولی من نمیدونم از کجا و چجوری باید ادیت کرد یه تاپیکی رو. مثلا همین که ادیت میزنن کاهش قیمت بیشتر... شما زیر همین تاپیک که ایجاد کردید پست جدید بزنید و اطلاع رسانی کنید. نیازی نیست تاپیک جدید مدام ایجاد کنید.
armin.ss عضو جدید Rating - 0% 0 0 0 Nov 3, 2025 #6 تعویض هم میکنم با بلک آپس ۷ یا فورزا ۵ یا اف سی ۲۶