فروش فوریِ فوری!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

{The Phenom}

تاجر
کاربر سایت
Rating - 100%
66   0   0
سلام دوباره
چند عدد بازی ps3 به همراه 2 تا دسته فابریکی ps2 و یه تبدیل ps2 به usb برای فروش میزارم ممنون میشم زود خرید کنید
1. RDR GotY ریجن 2 قاب دفترچه و دیسک تو وضعیت عالی هستن قیمت 50,000 تومن فروخته شد
2. Rayman Origins ریجن 2 قاب دفترچه دیسک تو بهترین شرایط هستن قیمت 65,000 تومنفروخته شد
3. Resident Evil 5 Gold Edition ریجن 2 قاب دفترچه و دیسک تو بهترین شرایط هستن قیمت 27,000 تومن فروخته شد
4. Heavy Rayn ریجن 2 قاب دفترچه و دیسک تو بهترین شرایط هستن قیمت 35,000 تومن فروخته شد
5. دو عدد دسته فابریکی ps2 که از روی کنسول برداشته شده هر کدوم به قیمت 12,000 تومنفروخته شد
6. تبدیل ps2 به usb (قابل استفاده در pc و ps3) قیمت 10,000 تومنفروخته شد
-------------------
تهران حضوری شهرستان ارسال با پست یا تیپاکس هزینه ارسال به عهده خریدار
فروش فوری هستش پس به اولین نفر که خرید کنه فروش میره

آخرین ویرایش:
دوستان هری رین فروخته شد

---------- نوشته در 05:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:05 PM ارسال شده بود ----------

UP...

---------- نوشته در 06:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:30 PM ارسال شده بود ----------

up...

سلام حامد جان هدست و بیخیال شدیا خواستی فروشی اول به خودم بگو ها....

اقا فرق این اویل با معمولی چیه؟؟؟

up....

دوستان من برادرم قرار بود هی UP بزنه و بهش گفته بودم پ.خ ها رو جواب نده شرمنده که جواب ندادیم الان خودم هستم در خدمتتون
UP

انشاالله که مشکلتون هرچه سریعتر حل شه,
آپ برای بالا آمدن تاپیک.

ممنون از همه دوستان
اویل و RDR توسط 2 تا از عزیزان قرار فروشش گزاشته شده

up....

حالا كه فروخته شد ولي براي بالا اوردن تاپيك هم شده ميگم فرقش چيه 1_دوتاچپتر اضافه شده 2_يه پچ توي PSN هست وقتي بازي رو ميذاري اونو دانلود ميكني و ميتوني با موو هم بازيش كني:-"

up....
اشکان جان بعید میدونم بفروشمش ولی شما تو لیست نفر اولی اگه یه روزی خواستم بفروشم به خودت خبر میدم
مصطفی جون دمت گرم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or